Look van de week: 70’s bruid

Ga terug naar de jaren 70 met deze bruidslook!

  • Bruidsmode en stijl
  • Adviseren
  • International

Ben jij dat stoere, originele en verliefde meisje uit de jaren 70? Als dat het geval is, ben je aan het juiste adres. De look van de week die we hebben gecreëerd, heeft een speciale touch: het is een van de leukste zeventiger jaren bruiden. Wil jij een beetje van deze tijd aan jouw bruiloft toevoegen en weet je niet op welke manier? Dan geven we je hier enkele tips voor een mooie stijl die anders is dan alle andere looks die je eerder hebt gezien.

opslaanLook de la semana: novia setentera.
Look de la semana: novia setentera

Bruidsjurk

Toen de Franse firma Viktor and Rolf de collectie bruidsjurken 2017 presenteerde, zagen we deze en konden we het niet laten om aan jaren 70-look te denken.  Hij is net zo speciaal als de bruid die hem moet dragen. Het gaat om een korte bruidsjurk met korte mouwen. Van voren is het geheel afgemaakt met een band met geborduurde bloemetjes voor een chic resultaat. Een bruidssluier in fijn tule, maakt het helemaal af. Een 10!

opslaanVestido de novia, Viktor and Rolf.
Vestido de novia. Credits: Viktor and Rolf

Bruidsschoenen

Het kan natuurlijk niet anders of de sandaal moet hier de opwachting maken. En als we dan ook nog eens podium bieden aan een ontwerp dat je bij de enkel vastgespt is het alleen maar beter. In dit geval, en om de trends te volgen, hebben gekozen voor deze prachtige en comfortabele sandaaltjes in roze. Deze zijn perfect omdat je ze na de bruiloft nog kunt gebruiken voor andere evenementen en ze zijn dus een ware must.

opslaanZapatos de novia, Zara.
Zapatos de novia. Credits: Zara

Bruidsjuwelen 

We hebben ervoor gekozen om de traditionele bruidsjuwelen die glimmen in te ruilen voor eenvoudige en mooie gouden sieraden. Deze oorbellen kwamen op in de jaren 70 en worden nog steeds gedragen. Ze kunnen eeuwen mee. Dus twijfel niet een schitter met je jaren 70-look want ook na je bruiloft heb je er nog veel plezier van.

opslaanPendientes de novia, Bimba y Lola.
Pendientes de novia. Credits: Bimba y Lola

Bruidskapsel

Als er iets typerend is voor deze tijd, zijn het wel de kapsels. Wat er eigenlijk op neerkomt dat kapsels grotendeels ongekamd waren. Los haar, waar heus wel tijd aan was besteed, maar dat het gevoel moest opwekken dat dit niet was gebeurd. Golvend haar met een pony, dat is fundamenteel. Dus ga voor volume, dat is zeker.

opslaanPeinado de novia, YolanCris.
Peinado de novia. Credits: Barcelona Bridal Fashion Week

Bruidsboeket

Als het gaat om het bruidsboeket, kun je kiezen voor een stijl uit de jaren 70 of iets van vandaag de dag. In de jaren 70 koos men voor grote hangende bloemen met groene bladeren die hun deel van het boeket opeisten. Wij zouden kiezen voor iets actueels en de look compleet maken met enkele bloemen uit het seizoen. Ga altijd voor kleuren die passen bij de rest van je outfit.

opslaanRamo de novia, Wendy Laurel.
Ramo de novia. Credits: Wendy Laurel

Wees de jaren 70-bruid van de millennial  generatie en schitter in bruidslook  die op en top disco is. Vele van je gasten zullen hun jeugd herleven. Kies de juiste accessoires en overwin!

Vergeet niet de andere looks van de week te bekijken: boho bruidslook voor de hippies onder ons of de look greenery, voor bruiden die helemaal voor de kleur van 2017 willen gaan.

Auteur: Eline Dabekaussen

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!