Look van de week: De plumetis bruidsjurk!

Jullie hebben deze bijzondere en feestelijke stof vast al ontdekt en wij vinden het fantastisch, daarom is de look van de week: de Plumetis bruidsjurk.

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Bruid

Jullie hebben deze bijzondere en feestelijke stof vast al ontdekt: Plumetis, oftewel, de tule met stip. Deze stof is steeds meer in de mode en wordt veel gebruikt in kleding voor zowel de bruid als voor de gasten. Als je meer wilt weten over deze bijzondere en klassieke, maar toch ook erg speelse stof, lees dan snel verder en ontdek onze weeklook met plumetis!

Adverteren

Plumetis is net als standaard tule maar waar ronde verdikkingen in zijn geweven. De stippen kunnen variëren van grootte maar zijn vaak 2 tot 3 millimeter van doorsnee en kunnen ook andere kleuren hebben. Plumetis wordt veel gebruikt bij hoogsluitende decolletés, op mouwen of in het detailwerk van bruidsjurken. De half doorzichtige stof geeft net een tikje speelsheid aan een jurk door de stippen en maakt minder ‘stijf,’ ideaal voor een voorjaars- of zomerjurk!

Plumetis doet al jaren mee in de bruidswereld maar is onlangs herontdekt en de stof is dit seizoen dan ook terug te zien in de nieuwe collecties van de beste ontwerpers. Hele bruidsontwerpen worden gemaakt met plumetis, wat een op en top romantische jurk creëert, zoals bij deze weeklook. Wij vinden het fantastisch!

opslaanLook de la semana: novia con plumeti.
Look van de week: Bruidsjurk met Plumetis

Bruidsjurk

Deze jurk van plumetis is van ontwerper Maria Barragan. Het gaat om een moderne, romantische jurk. Met de doorzichtige decolleté en driekwart mouwen is het een speelse jurk, ideaal voor een zomerbruiloft. De taille van de bruid wordt benadrukt met een kleine, losse strik voorop het lijfje. De indrukwekkende rok valt recht naar beneden en eindigt in een mooie sleep met kloskant aan de randen.

opslaanVestidos de novia con plumeti. Credits: María Barragán
Bruidsjurk van Plumetis. Credits: María Barragán

Het hoofdstuk

De prachtige romantische jurk wordt afgemaakt met een net zo romantisch hoofdstuk. We hebben gekozen voor een gouden diadeem die gedecoreerd is met stenen, blaadjes, en fijne takjes. Op en top natural, maar net dat beetje extra!

opslaanKassia Halo, Bhldn.
Credits: Bhldn

De schoenen

De jurk en het hoofdstuk zijn fijn en vol details. De schoenen zijn dan ook simpel om de look niet té druk te maken. Deze witte stilettos van Jimmy Choo passen perfect bij de jurk.

opslaanAbel, Jimmy Choo.
Credits: Jimmy Choo

De sieraden

Vaak is het beter om voor één pronkstuk te gaan in plaats van meerdere sieraden te dragen. Hierom hebben wij gekozen voor een prachtige armband, passend bij het hoofdstuk. Draag deze charmante en natuurlijke armband samen met je verlovingsring, en je bent klaar! Simpel maar très chique!

opslaanPia Crystal Bracelet, Bhldn.
Credits: Bhldn

Het bruidsboeket

Wat is een bruid zonder bruidsboeket? Kies je lievelingsbloemen op basis van de kleur, de vorm of de betekenis en combineer ze zodat ze goed passen bij de rest van je stijl. Dit rozenboeket met anemonen is romantisch en jong, net als de weeklook. Als je een iets natuurlijkers boeket wilt kun je ook kiezen voor een bruidsboeket met pioenrozen en wilde bloemen.

opslaanRamo de novia, Weddings by Nicola & Glen.
Credits: Weddings by Nicola & Glen

Als je een plumetis fan bent en deze stof graag in je bruiloft wil laten terugkomen, heb je hopelijk iets gehad aan onze look van de week! En als je voor het eerst hebt gehoord van plumetis, hopen wij dat je nu ook fan bent geworden! Een fantastische look voor een heel speciale bruid.

Wil jij niks van ons missen? Volg dan ook onze Facebook pagina!

Auteur: Sherita Jager

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!