Maak gebruik van de poëtische en originele ontwerpen van Cotton Bird

Je uitnodigingen zijn het visitekaartje van wat jullie grote dag gaat zijn; twijfel er daarom niet over om jullie vrienden en familie een speciale en unieke uitnodiging te sturen. Dat is namelijk waar iedereen nog op wacht! Als je niet uren en uren wil zoeken naar wat bij jullie stijl past, bezoek dan snel Cotton Bird: dé online shop voor bruidsuitnodigingen.

Wedden dat je op slag verliefd wordt op hun ontwerpen en collecties? Cotton Bird ontwerpt uitnodigingen en briefpapier sinds 1989. Het bedrijf kent een jong en professioneel team, vol talent en enthousiasme, dat heel zijn hart legt in het ontwerpen van jouw droomuitnodiging.

Van de uitnodigingen tot de bedankkaartjes, en van save-the-dates naar etiketten en menukaarten… Cotton Bird biedt een breed scala aan artikelen die je helemaal kunt personaliseren met behulp van het online platform dat super gemakkelijk te gebruiken is. Maak prachtige uitnodigingen die volledig gepersonaliseerd zijn via de website die enkele weken geleden volledig in een nieuw jasje is gestoken. Alles is hier verleidelijk!

Elk jaar vernieuwt Cotton Bird de collectie en laat ons dan de origineelste ontwerpen zien vol liefde en passie, en zonder twijfel met de grootste mogelijke variëteit aan stijlen. Het is onmogelijk om niet op slag verliefd te worden! Voor Cotton Bird is het aanbieden van briefpapier voor jullie bruiloft de belangrijkste motivatie. De firma gaat voor beste service met hoogwaardige afwerkingen en alles met oog voor detail. Want het verschil zit hem in die details!

Als je met je uitnodiging echt een onuitwisbare indruk wil achterlaten bij je vrienden, maak dan gebruik van de ontwerpen van Cotton Bird. Het briefpapier kan worden gebruikt voor een groot aantal essentiële producten voor je bruiloft (uitnodigingen, menu’s, etiketten, tafelnummers…). Je vindt zeker wat je zoekt voor de belangrijkste dag uit je leven. Je kunt bij Cotton Bird kiezen uit 9 verschillende thema’s: nieuw, simply white, rustic chic, klassiek, vintage, haute couture, trendy, illustraties en byzantine. Ga voor een stijl waarvan jij vindt dat die de stijl van je bruiloft reflecteert.

Met alle voorbereidingen voor de bruiloft, ben je Cotton Bird zeker dankbaar voor de optie die het bedrijf je aanbiedt om het ontwerpen van je trouwkaart zo gemakkelijk mogelijk te maken. Heb jij bijvoorbeeld minder met een bepaalde kleur of heb je simpelweg geen tijd om je trouwkaart te ontwerpen, dan kun je rekenen op de hulp van een gespecialiseerde ontwerper. Hij of zij zal dan een heel persoonlijk ontwerp maken en jij hoeft alleen maar te wachten op de voorstellen die je dan mag beoordelen. Op die manier bespaar je tijd en is er al een ding op je lijstje waar je je geen zorgen meer over hoeft te maken. Een luxe die je zeker weet te waarderen en altijd al hoopte te hebben!

Als je een uniek en speciaal karakter aan je bruiloft wil geven, kun je dat bereiken op een simpele manier. Je hebt slechts 1 seconde nodig om naar de website van Cotton Bird te surfen waar je je bestelling kunt plaatsen. Dan is alles al klaar! Je kunt online ook eerdere ontwerpen bekijken via de website of op hun social media-kanalen zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Het beste van alles is de mogelijkheid om je uitnodiging volledig te personaliseren, op die manier creëer je authentieke meesterwerken die zowel jezelf als je gasten versteld zullen doen staan. Dus twijfel niet langer en schakel Cotton Bird in, zodat je zeker weet dat je trouwkaarten fantastisch zullen zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen deze schitterende trouwkaart voor altijd als aandenken zal bewaren.

Wil jij niks van ons missen en altijd op de hoogte blijven van de laatste trends? Volg ons op FacebookInstagram en Pinterest!

Laat een bericht achter

JES Music. Foto: SUEGRAPHY
De beste muziek uit Zuid-Holland voor jouw bruiloft. Maak een feestje van de grote dag!
De leukste DJ's, bands en live muziek in Zuid-Holland vind je hier! Laat je verrassen! Deze mensen maken een feest van jullie grote dag.
Foto: Shutterstock
De beste trouwlocaties van Den Haag!
Zankyou heeft de leukste, mooiste en beste trouwlocaties van Den Haag voor jullie uitgezocht. Bekijk ze hier!
Foto: Shutterstock
De mooiste trouwkastelen van Nederland!
Door te trouwen in een trouwkasteel hebben jullie eindelijk de betoverende bruiloft van jullie dromen. Met zoveel keuze in ons kikkerlandje hebben wij de mooiste trouwkastelen voor jullie op een rijtje gezet!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie