Maggie Sottero 2018: romantiek en contrasten in de nieuwe collectie.

De meest romantische ontwerpen om er uit te zien als een prinses op jouw grote dag - de Maggie Sottero 2018 collectie!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • Maggie Sottero

Het seizoen van 2018 begint met een prachtige nieuwe collectie van Maggie Sottero: een reeks van jurken waarin we het magie van contrasten en de combinatie van stoffen zien. De vertrouwde populaire modellen, als de zeemeermin en prinsessen jurken, maken een verandering door: originele stijlen met nieuwe nuances. Ontdek ze nu!

Adembenemende halslijnen

Deze geweldige jurk in prinsessenmodel heeft een subtiele hartvormige halslijn, ondersteund door dunne bandjes. Subtiel en vrouwelijk; deze halslijn omarmt de mooie vrouwelijke vormen. De verloop van de stof in de rok is als een waterfal van elegant tule en guipure.

opslaanAmara. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Amara. Credits: Maggie Sottero

De off-shoulder modellen behouden de charmante essentie van vroeger: ze zijn precies zoals Eugenia de Motijo, vrouw van Napoleon III, ze bedoeld heeft. Zij maakte deze halslijn populair en wij snappen zeker waarom! Sexy en vrouwlijk, dat in combinatie met deze delicate Franse mouwen, een onschuldig element toevoegd. Leg de focus op jouw prachtige schouders en hals. Dit is ongetwijfeld de outfit van een prinses.

opslaanBree. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Bree. Credits: Maggie Sottero

Deze jurk brengt de halternek en V-hals samen om een hulde te brengen aan de klassieke stijl. Deze jurk straalt één en al elengantie uit, en de details in de taille maken het extra vrouwelijk. Breng jouw vrouwelijke look naar voren met deze prachtige halslijn: diep en verleidelijk, maar gestild door de elegantie van het verfijnde design.

opslaanCorianne. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Corianne. Credits: Maggie Sottero

De kraag van deze jurk sluit de deur voor elke abrupte halslijn, maar laat ruimte vrij voor vrijheid met een knipoog naar sensualiteit. Deze jurk omarmt je figuur en benadrukt jouw sensualiteit, zonder een vleugje in te hoeven leveren van de elegantie.

opslaanDaisha. Credits: Maggi SotteroMeer over deze jurk
Daisha. Credits: Maggi Sottero

Deze prachtige illusie halslijn bezorgd ons vlinders in onze buik! Deze hartvormige halslijn wordt samengevoegd met een fijn gebordeerd tule. Sierlijker wordt het niet! Daar waar de halslijn de aandacht trekt, is de rest van de jurk in combinatie met zijde en kant rustig, charmant en romantisch.

opslaanEverly. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Everly. Credits: Maggie Sottero

Terug naar de Franse off-shoulder stijl, maar net een beetje anders! Deze keer stelen de mouwen de show: ze zijn gehuld in prachtig barok kant. De halslijn is verfijnd en elegant; een gevoel dat wordt versterkt door het kant dat langs de randen loopt. Vrouwlijkheid ten top!

opslaanMegan. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Megan. Credits: Maggie Sottero

Zeemeermin Jurken

Dit zeemeermin design combineerd de luchtigheid van tule in de rok, met de persoonlijkheid van kant op de rest van de jurk. Het kant benadrukt de diepe V-hals, die gecombineerd word met twee elegante en transparente bandjes – terwijl de jurk lijkt te zweven zonder ondersteuning, helemaal vrij.

opslaanAdaleine. Credits: Maggie Sottero.Meer over deze jurk
Adaleine. Credits: Maggie Sottero.

Zoals je kunt zien werkt de combinatie van tule en kant áltijd. Bij dit design zien we een elegante hartvormige halslijn, met ingewikkelde borduursels over de hele rok van tule. Súper romantisch!

opslaanAutumn. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Autumn. Credits: Maggie Sottero

Met een borduursel geïnspireerd door natuurlijke motieven, presenteert dit stuk een buitengewone uniformiteit in zijn geheel. Maar als we kijken naar de verschillende onderdelen van dit design zijn we geintrigeerd! De sensualiteit van dit zeemermin design met semi-transparante rok en hoge split is onweerstaanbaar.

opslaanCalista. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Calista. Credits: Maggie Sottero

Met guipure-stof van top tot teen, vormt deze jurk een geweldig vrouwelijk zeemeerminfiguur met sweetheart halslijn dat wordt ondersteund door dunne bandjes en een indrukwekkende rok.

opslaan Teresa. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Teresa. Credits: Maggie Sottero

Als conclusie van deze collectie zeemeermin jurken hebben we dit prachtig design: bedekt in k ant van top tot teen. Deze jurk heeft een fantastische vorm dankzij de twee dunne bandjes. Eenvoudig en klassiek: deze jurk straalt één en al klasse uit!

opslaanZoey. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Zoey. Credits: Maggie Sottero

Prinsessen Jurken

De aantrekkingskracht van het jawoord word zeer versterkt door deze prachtige jurk. Dit is misschien wel het meest elegante model in de gehele collectie. De eenvoud en onschuld doen ons denken aan een elegante ballet danseres, die straalt door de diamanten details die het bovenlijf sieren.

opslaanGiselle. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Giselle. Credits: Maggie Sottero

Net als een sprookjesprinses mengt deze jurk ethische karaktereigenschappen, weerspiegeld in de dunne tule rok die is besprenkeld met bloemen. De hartvormige halslijn legt een vrije geest vast. Dit model weerspiegeld puurheid en kracht van een authentieke vrouw, met een grote persoonlijkheid.

opslaanMaura. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Maura. Credits: Maggie Sottero

.Deze jurk met hartvormige halslijn laat echte passie zien, die zich ontvouwt in de tule rok met natuurlijk borduurwerk. Deze jurk weerspiegeld een echte prinses met innerlijke kracht getoond aan de buitenkant.

opslaanRayna. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Rayna. Credits: Maggie Sottero

Deze laatste prinsessenjurk is ingewikkeld, gedetailleerd en verfijnd – dit staat perfect bij de subtiele sweetheart halslijn en brede prinsessen rok.

opslaanViola. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Viola. Credits: Maggie Sottero

De Rug

Dit design met laag uitgesneden rug geeft je volledig bloot, met uitzondering van de subtiele transparante laag. Met deze combinatie van stof en huid gaat sensualiteit en elegantie hand in hand.

opslaanAdaleine. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Adaleine. Credits: Maggie Sottero

Het tatoeage-effect is de hoofdrolspeler bij deze prachtige jurk, waarbij transparantie wordt gecombineerd met kant in prachtige vormen. We kunnen onze ogen er niet vanaf houden!

opslaanEverly. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Everly. Credits: Maggie Sottero

Deze jurk heeft een prachtige open rug in de vorm van een V, vanuit daar komt het tatoeage-effect subtiel terug. Het creëert een origineel contrast wat prachtig staat met los haar.

opslaanKiandra. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Kiandra. Credits: Maggie Sottero

Door gebruik te maken van een jurk met open schouders, trekt deze jurk het idee van een open rug en de schouders perfect in lijn. Deze jurk wordt gekenmerkt door de open stukken in de rug, gemarkeerd met mooie knopen.

opslaanMegan. Credits: Maggie SotteroMeer over deze jurk
Megan. Credits: Maggie Sottero

De nieuwe collectie van Maggie Sottero is perfect voor alle soorten vrouwen. Haar jurken voor 2018 zijn slechts een uitbreiding van de vrouwelijkheid en elegantie die elke vrouw in zich heeft.

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook  en Instagram pagina! Voor nóg meer inspiratie raden wij je zeker aan om eens een kijkje te nemen op onze Pinterest pagina!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!