Adverteren

Maggie Sottero Herfst 2019 collectie: romantische en klassieke trouwjurken voor elk figuur

Wij van Zankyou hebben besloten jullie een handje te helpen door de mooiste trouwjurken voor elk figuur uit de collectie van Maggie Sottero Herfst 2019 aan te raden.

Maggie Sottero Herfst 2019 collectie: romantische en klassieke trouwjurken voor elk figuur
  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • Bruid
  • Maggie Sottero

Hoewel je ook rekening wilt houden met de trends, is er iets dat belangrijker is bij het kiezen van jouw trouwjurk. Namelijk dat deze aansluit op jouw figuur. Daarom hebben wij van Zankyou besloten een handje te helpen. Wij hebben onze favoriete trouwjurken van de nieuwe collectie van Maggie Sottero voor herfst 2019 op een rijtje gezet en verdeeld per figuur.

De jurken van Maggie Sottero zijn perfect voor de klassieke, romantische bruid die op zoek is naar een uiterst vrouwelijke look. De designs zijn hartstikke veelzijdig, zo zijn er jurken die strapless zijn, maar ook met opties voor bandjes. We hebben een aantal categorieën gemaakt met daarin de jurken die wij fantastisch vinden. Scrol naar jouw figuur en vind de perfecte jurk!

Lange bruiden 

Als we eerlijk zijn, zijn de meeste trouwjurken perfect voor lange bruiden. De eerste look die je hieronder ziet is de perfecte manier om jouw lange benen te benadrukken. Door middel van een riem zien jouw benen er eindeloos uit – en geloof me, dat wil je. De scheiding tussen de kanten top en de rok die tot op de grond komt, wordt gedaan door middel van een sierlijke band. Trek deze jurk aan en je zal alle gasten versteld doen staan.

De tweede look biedt ook een mogelijkheid om jouw lengte te benadrukken. Met deze jurk is jouw lichaam letterlijk van top tot teen verhuld in ivoren kant (yes!). Door de zeemeerminnenvorm wordt jouw figuur nog meer benadrukt en het ziet er magisch uit. Het derde design is een off-shoulder trouwjurk. De off-shoulder geeft jou de mogelijkheid om jouw schouders te benadrukken. Daarnaast vinden wij het dramatische effect van de lange sleep echt to die for! 

opslaanMaggie Sottero Ontdek deze stijl
Wedding Dress Maggie Sottero | Style: Monarch Leigh
opslaanMaggie Sottero Ontdek deze stijl
Wedding Dress Maggie Sottero | Style: Tuscany Leigh
opslaanMaggie Sottero Ontdek deze stijl
Wedding Dress Maggie Sottero | Style: Sheridan

Kleine bruiden 

Kleine bruiden kunnen door middel van de juiste jurk een stuk langer lijken. Vooral een sensuele v-hals of een diepe halslijn (zowel aan de voor- of achterkant van de jurk) kan hieraan bijdragen. De volgende drie ontwerpen hebben klassieke halslijnen die tegelijkertijd sexy en romantisch zijn. Elke halslijn is uniek en wij zijn benieuwd naar welke jouw voorkeur uitgaat. Het eerste ontwerp heeft lange mouwen die jouw armen in kant verhullen, de tweede jurk is ook nog eens see through aan de zijkant en de derde jurk heeft een hartstikke vrouwelijke touch door de prachtige stof en de kanten top. Dit ziet er toch geweldig uit!?

opslaanMaggie Sottero Ontdek deze stijl
Wedding Dress Maggie Sottero | Style: Terry
opslaanMaggie Sottero Ontdek deze stijl
Wedding Dress Maggie Sottero | Style: Monica
opslaanMaggie Sottero Ontdek deze stijl
Wedding Dress Maggie Sottero | Style: Melody

Curvy bruiden 

Het maakt niet uit welke maat jij draagt, want de collectie van Maggie Sottero zal iedere bruid laten stralen. Maar als we eerlijk zijn heeft zij de lat bij de collectie voor de curvy bruiden toch wel extra hoog gelegd. Alle drie de designs trekken aandacht naar de boezem, door middel van dunne bandjes en prachtig kant. Door de aandacht hiernaar te trekken kan jij elke outfit rocken met jouw prachtige curves. Kies voor de volumnieuze rok van het eerste ontwerpde kanten body in het tweede ontwerp of het zeemeerminneneffect in de derde jurk

opslaanBekijk dit model
Wedding Dress Maggie Sottero | Trinity Lynette
opslaanMaggie Sottero Bekijk dit model
Wedding Dress Maggie Sottero | Style: Matilda Lynette
opslaanMaggie Sotteor Ontdek dit model
Wedding Dress Maggie Sottero | Style: Tuscany Marie

Slanke bruiden 

Last but not least, hebben wij ontwerpen op een rijtje gezet voor de slanke bruid. De mooiste ontwerpen voor deze bruid zijn sweetheart ontwerpen of jurken met een v-hals. De keuze voor één van deze twee hangt samen met jouw zelfverzekerdheid over jouw borsten. De volgende jurken hebben rokken met volume, waardoor jouw slanke middel nog meer benadrukt wordt. Het eerste ontwerp is een sweetheart trouwjurk met een kanten body. De tweede jurk heeft een v-hals van kant waardoor jouw boezem prachtig uitkomt en de laatste jurk heeft mouwen die op de armen gedragen worden, waarmee je er als een echte prinses uitziet. Wij zijn verliefd!

opslaanMaggie Sottero Ontdek dit model
Wedding Dress Maggie Sottero | Style: Tristyn
opslaanMaggie Sottero Ontdek dit model
Wedding Dress Maggie Sottero | Style: Matilda
opslaanMaggie Sottero Ontdek dit model
Wedding Dress Maggie Sottero | Style: Sheridan

Zo, dat noemen we nog eens trouwjurken. Kies jij ervoor om te trouwen in één van de jurken van Maggie Sottero Herfst 2019 en laat jij monden open vallen op de bruiloft? Wij zijn benieuwd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!