Adverteren

Moderne Romantiek in Maggie Sottero's 2018 Herfst/Winter Collectie

De Lucienne Collection van Maggie Sottero voor herfst/winter 2018 is er eentje uit jouw grootste dromen. Bekijk deze prachtige modellen nu!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Bohemian
  • Maggie Sottero

Maggie Sottero laat het ontwerpen van jurken gemakkelijk lijken. Elk seizoen komt er een fantastische nieuwe collectie uit en het merk laat ons altijd met open mond van verbazing achter. De Lucienne Collection voor herfst/winter 2018 is geen uitzondering. Met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en flair voor verfraaiingen, toont de Lucienne-collectie het allerbeste dat Maggie Sottero te bieden heeft. Het is een magische set jurken met een decadente en luxueuze uitstraling, zonder de delicate vrouwelijkheid te verliezen die inherent is aan het merk. Geen toevoeging is te veel – pailletten, kralen en applicaties worden in grote hoeveelheden en met grote vaardigheid verwerkt in een collectie die tegelijk romantisch en charismatisch is. Mis het exclusieve aanbod van een van onze favoriete nieuwe releases voor 2018 niet

opslaanMaggie Sottero Meer lezen “Maggie Sottero ”
Annabella Marie. Credits: Maggie Sottero

In navolging van een meer traditionele stijl, is de A-lijnjurk Annabella Marie een oefening in subtiliteit voor Maggie Sottero, terwijl ze geen afstand doet van de karakteristieke eigenschappen van deze herfstcollectie. De gelaagdheid van tule en Toscaanse organza in de rok en ingebouwde sleep creëert een prinsesachtig effect, waardoor de jurk perfect is voor de bruid die een romantische uitstraling wil op haar trouwdag.

opslaanMaggie SotteroMeer lezen “Maggie Sottero”
Brinkley. Credits: Maggie Sottero.

Drama brengen in een enorme hoeveelheid tule, dat doet de Brinkley-jurk – een van de opvallende jurken van deze collectie. De rijke verfraaiing van het lijfje van deze fit-and-flare-jurk weerspiegelt de subtiele barokke invloed verweven met de collectie. De met juwelen getooide mouwen voegen een vleugje glamour toe. Met de aansluitende vorm en laag uitgesneden halslijn is Brinkley perfect voor de bruid die een statement wil maken.

opslaanMaggie SotteroMeer lezen “Maggie Sottero”
Caroline. Credits: Maggie Sottero.

Deze A-lijnjurk is een geweldige combinatie van boho en klassiek, met zware allover kantkenmerken en een vleugje glitter en glamour in de afneembare diamantriem. De V-hals en de lage uitsnede bij de rug zijn zeer jeugdige toevoegingen aan de collectie, en elke bruid in de Caroline-jurk zal zeker stralen.

opslaanMaggie SotteroMeer lezen “Maggie Sottero”
Claudia. Credits: Maggie Sottero.

In een stap verwijderd van het zware kanten borduurwerk dat aanwezig is in veel andere jurken in deze collectie, is Claudia een slanke A-lijn aldora-crêpejurk voor de verfijnde moderne bruid. De langere sleep doet denken aan de traditionele bruidsstijl, maar de japon is eigentijds gemaakt door de open schouders – een plagerige, speelse touch – en de toevoeging van de diamanten riem.

opslaanMaggie SotteroMeer lezen “Maggie Sottero”
Della Marie. Credits: Maggie Sottero.

De Della Marie-jurk vindt de juiste balans tussen bescheidenheid en sensualiteit. De grote hoeveelheid kantapplicaties en de waterval van tule in de vloeiende rok zorgen voor een immens romantisch effect die de hogere halslijn en kwartlange mouwen aanvullen. De fit-en-flare-constructie omhelst het figuur, accentueert de taille en verlengt het figuur, waardoor een illusie van hoogte ontstaat.

opslaanMaggie SotteroMeer lezen “Maggie Sottero”
Gwendolyn. Credits: Maggie Sottero.

De Gwendolyn-jurk is de meest ingewikkeld geborduurde en verfraaide jurk van Maggie Sottero voor dit seizoen. Met luxueuze kantmotieven, zware kralen en rijke lagen tule is deze jurk gewoon prachtig en als je deze japon draagt maak je zeker een onvergetelijke indruk! De sluier met kanten rand alleen al draagt bij aan de schoonheid van de look, die de belichaming is van de bruidsmode uit de 21e eeuw.

opslaanMaggie Sottero Meer lezen “Maggie Sottero ”
Hailey Lynette. Credits: Maggie Sottero.

Het net-effect en de tule in de Hailey Lynette-jurk creëren een enigszins andere look. De heersende kantmotieven verenigen het met de rest van de collectie, maar de lange mouwen met belletjes en de hoge hals creëren bijna een gothic gevoel. In een andere meer bescheiden stijl jurk, is Maggie Sottero geschikt voor de bescheiden bruid, maar maakt haar nog steeds mooi.

opslaanMaggie Sottero Meer lezen “Maggie Sottero ”
Lucienne Marie. Credits: Maggie Sottero.

De Lucienne Marie-jurk is iets meer bohemien met zijn subtiele doorschijnende mouwen en de naadloze mix van de puntentule met de ingewikkelde kanten overlay. Toch schittert deze jurk pas echt door zijn dubbele sleep: een ongelooflijk stijlvolle functie die de elegantie en het karakter benadrukt.

opslaanMaggie SotteroMeer lezen “Maggie Sottero”
Stephanie. Credits: Maggie Sottero.

Bij Zankyou zijn we dol op de Stephanie-jurk met zijn zichtbare clash tussen kant en tule. De jurk is beschikbaar zonder de overlay van tule, maar we denken dat deze toevoeging zorgt voor een meer unieke bruidslook die eerder een sprookjes- dan catwalkgevoel oproept. Dit sprookjesachtige thema wordt benadrukt door de off- shoulderkapmouwen en de sweetheart-halslijn en het galajurk-gevoel wordt gecreëerd door de tule-sleep.

opslaanMaggie SotteroMeer lezen “Maggie Sottero”
Tuscany Lynette. Credits: Maggie Sottero.

Met een gewaagde diepe halslijn en een chique A-lijnconstructie is de Tuscany Lynette-jurk onmiskenbaar sexy. Het kantwerk dat over de gehele jurk is doorgezet, zorgt voor een sensueel parelmoereffect, wat nog extra wordt benadrukt door de lange kapelsleep en de spaghettibandjes. Dit is de ideale jurk voor een bruid die een luxe en weelderige bruiloft organiseert.

In de Lucienne-collectie streeft Maggie Sottero naar het creëren van een reeks jurken die zowel modern als intens romantisch zijn. Ze slaagt hier honderd procent in! De heersende kantmotieven en zware versieringen zijn sensueel, sexy en verfijnd, maar er zijn ook meer bescheiden stijlen en functies beschikbaar voor bruiden met een onderscheidende smaak. Naar welke kant je ook neigt: elke bruid die een jurk uit deze collectie kiest, zal het gevoel hebben dat ze net uit een sprookje is weggelopen, met jurken die perfect zijn voor elke gelegenheid en elk thema – van outdoor- en tuinplechtigheden tot grote landhuizen. Bekijk hier de collectie in zijn geheel…

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!