Neem afscheid van nutteloze huwelijksgeschenken, en Zeg hallo tegen Zankyou!

Vijf blenders. Negen Chinese vazen. Gouden bestek. Of contant geld in een envelop. Dit zijn allemaal geschenken waar je mee kunt eindigen aan het eind van jullie trouwdag.

Ja, in 2015 zijn er nog steeds mensen die slechte huwelijksgeschenken durven te geven. Laten we eerlijk zijn. Cadeaus zijn altijd welkom, maar meestal heb je ze niet nodig! Ze liggen soms zelfs in de weg.

Zankyou Online cadeaulijstMeer lezen “Zankyou Online cadeaulijst”
Zankyou Online cadeaulijst

Je zou kunnen zeggen dat in-store bruiloft lijsten de beste optie zijn, maar zijn ze echt? Je zult waarschijnlijk nog steeds te maken hebben met een catalogus van saaie, ongeïnspireerde geschenken? Wat misschien nog wel erger is, als je te maken hebt met eindeloze telefoontjes met betrekking tot jouw geschenken, dit kan uiteindelijk uitlopen tot een nachtmerrie!

Foto: Rox and San BruidsfotografieMeer lezen “Foto: Rox and San Bruidsfotografie”
Foto: Rox and San Bruidsfotografie

En laten we ook niet vergeten hoe sommige gasten kunnen reageren. Tante Maria, die je niet hebt gezien in 30 jaar begint te klagen dat de prijzen onredelijk zijn en dat ze de snelkookpan moet kopen voor €1200!

Een ander voorbeeld. Je beste vriend heeft een paar jaar geleden besloten om zijn baan op te geven en een strandbar te openen op de Canarische Eilanden. Uiteraard is hij niet van plan om je grote dag te missen, maar ze zullen minder blij zijn wanneer ze naar de dichtstbijzijnde winkel gaan en ontdekken dat het enige geschenk dat is overgebleven zijn toiletartikelen.

Rox and San BruidsfotografieMeer lezen “Rox and San Bruidsfotografie”
Foto: Rox and San Bruidsfotografie

Maar dit is allemaal absoluut niet nodig! Laat het over aan ons! Niet alleen kan Zankyou helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk, trouw fotograaf, locatie en decorateur voor je bruiloft. Je kunt bij ons ook een cadeaulijst opzetten.

Met Zankyou kunt u uw online cadeau lijst met producten uit een winkel creëren. Een digitaal verlanglijstje dat de organisatie van je bruiloft zo veel makkelijker en stress-vrij maakt.

Ontdek meer over Zankyou Cadeaulijsten

Hoe werkt het? Makkelijk! Gewoon inschrijven op Zankyou, maak een gratis bruiloft website bij ons aan, en dan activeer je de Cadeaulijst. Daarna is het tijd om creatief te worden! Je kunt cadeaus kiezen uit onze uitgebreide catalogus of maak uw eigen geschenken, door foto’s uit te kiezen en het toekennen van een prijs en een korte beschrijving.

Foto: Zankyou Meer lezen “Foto: Zankyou ”
Foto: Zankyou

Het mooie van onze online bruiloft register is dat je geen fysieke geschenken ontvangt. U ontvangt het geld equivalent (rechtstreeks op uw bankrekening), die u kunt besteden in totale vrijheid. Noodzaak van nieuw meubilair? Wil je wat geld  voor uw huwelijksreis? Je kunt doen wat u wilt!

Dus neem afscheid van alle problemen met een traditionele bruiloft lijst en zeg hallo tegen de toekomst!

Alles wat je nodig hebt is Zankyou!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Huisdieren betrekken bij je bruiloft: wij geven 10 interessante redenen waarom!
Huisdieren betrekken bij je bruiloft: wij geven 10 interessante redenen waarom!
Dieren zorgen niet alleen voor onvergetelijke en leuke foto's, maar dragen ook bij aan een fantastische dag!
Trouwen in Hollandse stijl: Hip & stijlvol!
Trouwen in Hollandse stijl: Hip & stijlvol!
Vind je het leuk om je bruiloft een Hollands tintje te geven? Laat je hier inspireren...
Muziek voor op je bruiloft! Volg de tips van JES Music!!
Muziek voor op je bruiloft! Volg de tips van JES Music!!
Het inspirerende duo voor de muzikale begeleiding van jullie burgerlijk huwelijk, kerkelijk huwelijk, de receptie of jullie feest! Daarnaast kan JES music ook gericht voor jullie als bruidspaar een lied schrijven!! Nieuwsgierig? Lees hier meer... 

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie