• Online magazine
  • Neem afscheid van nutteloze huwelijksgeschenken, en Zeg hallo tegen Zankyou!

Neem afscheid van nutteloze huwelijksgeschenken, en Zeg hallo tegen Zankyou!

Wil je geen onnodig, dubbele of ongewenste geschenken ontvangen? Lees hier dan alles over onze innovatieve service de online cadeaulijst...

  • Begin organisatie
  • Bruidspaar
  • Gast

Vijf blenders. Negen Chinese vazen. Gouden bestek. Of contant geld in een envelop. Dit zijn allemaal geschenken waar je mee kunt eindigen aan het eind van jullie trouwdag.

Adverteren

Ja, in 2015 zijn er nog steeds mensen die slechte huwelijksgeschenken durven te geven. Laten we eerlijk zijn. Cadeaus zijn altijd welkom, maar meestal heb je ze niet nodig! Ze liggen soms zelfs in de weg.

opslaanZankyou Online cadeaulijstMeer lezen “Zankyou Online cadeaulijst”
Zankyou Online cadeaulijst

Je zou kunnen zeggen dat in-store bruiloft lijsten de beste optie zijn, maar zijn ze echt? Je zult waarschijnlijk nog steeds te maken hebben met een catalogus van saaie, ongeïnspireerde geschenken? Wat misschien nog wel erger is, als je te maken hebt met eindeloze telefoontjes met betrekking tot jouw geschenken, dit kan uiteindelijk uitlopen tot een nachtmerrie!

opslaanFoto: Rox and San BruidsfotografieMeer lezen “Foto: Rox and San Bruidsfotografie”
Foto: Rox and San Bruidsfotografie

En laten we ook niet vergeten hoe sommige gasten kunnen reageren. Tante Maria, die je niet hebt gezien in 30 jaar begint te klagen dat de prijzen onredelijk zijn en dat ze de snelkookpan moet kopen voor €1200!

Een ander voorbeeld. Je beste vriend heeft een paar jaar geleden besloten om zijn baan op te geven en een strandbar te openen op de Canarische Eilanden. Uiteraard is hij niet van plan om je grote dag te missen, maar ze zullen minder blij zijn wanneer ze naar de dichtstbijzijnde winkel gaan en ontdekken dat het enige geschenk dat is overgebleven zijn toiletartikelen.

opslaanRox and San BruidsfotografieMeer lezen “Rox and San Bruidsfotografie”
Foto: Rox and San Bruidsfotografie

Maar dit is allemaal absoluut niet nodig! Laat het over aan ons! Niet alleen kan Zankyou helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk, trouw fotograaf, locatie en decorateur voor je bruiloft. Je kunt bij ons ook een cadeaulijst opzetten.

Met Zankyou kunt u uw online cadeau lijst met producten uit een winkel creëren. Een digitaal verlanglijstje dat de organisatie van je bruiloft zo veel makkelijker en stress-vrij maakt.

Ontdek meer over Zankyou Cadeaulijsten

Hoe werkt het? Makkelijk! Gewoon inschrijven op Zankyou, maak een gratis bruiloft website bij ons aan, en dan activeer je de Cadeaulijst. Daarna is het tijd om creatief te worden! Je kunt cadeaus kiezen uit onze uitgebreide catalogus of maak uw eigen geschenken, door foto’s uit te kiezen en het toekennen van een prijs en een korte beschrijving.

opslaanFoto: Zankyou Meer lezen “Foto: Zankyou ”
Foto: Zankyou

Het mooie van onze online bruiloft register is dat je geen fysieke geschenken ontvangt. U ontvangt het geld equivalent (rechtstreeks op uw bankrekening), die u kunt besteden in totale vrijheid. Noodzaak van nieuw meubilair? Wil je wat geld  voor uw huwelijksreis? Je kunt doen wat u wilt!

Dus neem afscheid van alle problemen met een traditionele bruiloft lijst en zeg hallo tegen de toekomst!

Alles wat je nodig hebt is Zankyou!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!