Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn getrouwd in India!

Afgelopen weekend was de bruiloft van Priyanka Chopra en Nick Jonas. Ze hadden gekozen voor een weekendbuiloft. De eerste dag vond er een ceremonie plaats volgens de christelijke tradities en de volgende dag volgens Indiase tradities!

  • Beroemdheden
  • International

Dit weekend was de bruiloft van de 36-jarige Priyanka Chopra en de 26-jarige muzikant Nick Jonas. De bruiloft duurde meerdere dagen, eerst vond de ceremonie plaats volgens christelijke tradities en de volgende dag volgens de Indiase tradities.

opslaan
Instagram Priyanka Chopra

De viering vond plaats in het schitterende paleis van Umaid Bhavan in Jodhpur, in de staat Rajasthan in het noordwesten van India. Chopra was gekleed in een heldere veelkleurige Indiase sari, die werd aangevuld met prachtige accessoires: oorbellen, een halsketting en armbanden. De handen van de bruid werden versierd met henna voor de mehendi-ceremonie, die plaatsvond voor de avond van de bruiloft.

Een van de meest bijzondere dingen die onze relatie ons heeft gegeven, is het samenvoegen van families die elkaar liefhebben en respecteren in geloof en cultuur. Daarom was de organisatie van ons huwelijk, het verenigen van de culturen en tradities van ons beiden, zo geweldig,” liet de muzikant afgelopen zaterdag weten op Instagram.

opslaan
Foto via Instagram @priyankachopra
opslaan
Foto via Instagram @priyankachopra
opslaan
Foto via Instagram @priyankachopra
opslaan
Foto via Instagram @priyankachopra

Die avond werd de bruiloft gevierd met een danswedstrijd van families en vrienden die zouden moeten uitbeelden hoe Priyanka en Nick elkaar hebben ontmoet. De avond werd afgesloten met schitterend vuurwerk.

opslaan
Foto via Instagram @priyankachopra
opslaan
Foto via Instagram @priyankachopra

De gasten voor de bruiloft bestonden voornamelijk uit beroemdheden, waaronder ontwerper Ralph Lauren, die de jurk voor de bruid heeft ontwerpen, de miljardair Mukesh Ambani en de actrice Sofie Turner van Game of Thrones. “Iedereen heeft na deze bruiloft een vakantie nodig,” zei Chopra lachend in een interview.

Alles wees erop dat deze bruiloft groots werd! Eerst vroeg Nick Jonas om de Tiffany-winkel in Londen te sluiten om een vier-karaats trouwring voor de bruid uit te kunnen kiezen. Een paar maanden later nodigde Priyanka Chopra een 100-tal vrienden uit voor haar bridal shower in het Blue Box Café in New York. Voor de verloving gingen ze naar Amsterdam om het weekend door te brengen met vrienden en schoondochter Sophie Turner.

Een goeie vriendin van de actrice, Meghan Markle, was niet op de bruiloft aanwezig. Vanwege de zwangerschap mocht de hertogin helaas niet vliegen. En de reis vanaf Londen naar India duurde 11 uur.

Het was pas een paar maanden geleden (mei 2018) dat het koppen hun huwelijk aankondigde! Wat een prachtige bruiloft heeft het koppel gehad.

Deze artikelen vind je misschien ook leuk:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!