Ontdek de #GlamWildFree Styled Wedding Shoot van Demetrios

De nieuwe #GlamWildFree designs van Demetrios stralen iets bijzonders uit voor elke bruid en elk design. Ontdek de 21ste collectie hier!

Ontdek de #GlamWildFree Styled Wedding Shoot van Demetrios
  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Bohemian

De nieuwste #GlamWildFree designs van Demetrios stralen vrijheid in elk van hun boho-ontwerpen uit. De nieuwe collectie is gericht op 21e eeuwse bruiden die zich volledig thuis willen voelen op hun rustieke bruiloft.

De natuurlijke omgeving is goed geschikt voor deze jurken. Kleurrijk, gedetailleerd, met sihouetten en bohemienachtige borduursels, zijn deze jurken de perfecte optie voor een bjizondere trouwdag. We hadden het geluk om een kort gesprek te hebben met de professionals van Demetrios om hun inspiratie achter deze magische ontwerpen te ontdekken, en advies te vragen die ze voor toekomstige bruiden hebben.

opslaan
Foto: Demetrios 873

Wat was de inspiratiebron voor deze prachtige Styled Shoot?

We hebben een rustieke en natuurlijke setting gekozen, om een duidelijk contrast neer te zetten, en de glitterdetails van de Demetrios creaties te benadrukken. De nieuwe gestileerde shoot van Demetrios belicht precies deze sfeer.

Onze bruiden zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun eigen stijl te laten zien terwijl ze er traditioneel vrouwelijk uitzien. Wat hebben jullie met de shoot willen bereiken?

Onze shoot laat bruiden zien hoe ze een rustieke vibe kunnen combineren met een elegante en glamoureuze styling. Variërend van off-the-shoulder tot open rug details, elke bruid kan in deze collectie iets vinden dat haar fantasie de vrije loop laat.

opslaan
Foto: Demetrios 823
opslaan
Foto: Demetrios 279
opslaan
Foto: Demetrios 283
opslaan
Foto: Demetrios 283

Hebben jullie een advies voor bruiden bij het kiezen van hun jurk voor de grote dag?

Wij geloven dat het belangrijk is dat je totaal verliefd bent op je jurk. En daarbij een goede balans tussen iets wat ‘in’ is, en waar de bruid zich fijn in voelt.

Foto: Demetrios 852

opslaan
Foto: Demetrios 844
opslaan
Foto: Demetrios 844
opslaan
Foto: Demetrios 7967
opslaan
Foto: Demetrios 7944
opslaan
Foto: Demetrios 7967
opslaan
Foto: Demetrios 379
opslaan
Foto: Demetrios 386
opslaan
Foto: Demetrios 379

Wat voor details kunnen bruiden verwachten in de jurken die jullie hebt vastgelegd? Denken jullie dat ze iets speciaals vertegenwoordigen voor bruiden van de 21e eeuw?

Ja! We hebben een reeks jurken uit onze collecties Cosmobella, Demetrios, Platinum en Destination Romance. We hebben een verscheidenheid aan jurken geselecteerd die allemaal totaal verschillende elementen hebben, wat betekent dat elke bruid er iets voor kan vinden.

Hoe zouden jullie de ideale bruid voor deze jurken omschrijven?

De boho-glamme bruid, dat is zeker!

opslaan
Foto: Demetrios 273
opslaan
Foto: Demetrios 269

De nieuwe #GlamWildFree-ontwerpen van Demetrios vangen in elk van hun ontwerpen iets voor elke bruid. Als je op zoek bent geweest naar de perfecte jurk voor jouw 2019/20 bruiloft, mis dan deze prachtige creaties dan niet!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!