Ontdek waar je het beste naartoe kunt reizen in de maand van jouw huwelijksreis!

Waar moet je aan denken om te kunnen genieten van een onvergetelijke huwelijksreis? De maand waarin je trouwt is het allerbelangrijkste. Of ben jij van plan drie maanden te wachten voordat je je koffers pakt? Er zijn koppels die dat doen, maar wij raden het niet aan als je de emotie van het moment mee wil nemen.

Als een van jouw prioriteiten goed weer is, hebben we hier de lijst die je nodig hebt: je hoeft je geen zorgen te maken over hoog- of laagseizoen. Pas jouw huwelijksreis aan aan de datum van je trouwdag en vanuit daar ga je op zoek naar de beste bestemming zonder dat je bang hoeft te zijn voor hondenweer. Moeite met het kiezen van een bestemming? Wij helpen je met deze 5 stappen op weg. Ook als je nog geen concrete locatie in je hoofd hebt en al een tijdje aan het nadenken bent, bekijk deze lijst… Mis de details niet!

Foto: Shutterstock - Balate Dorin
Foto: Shutterstock – Balate Dorin

Januari en februari

Centraal-Afrika, Argentinië, Australië, de Bahama’s, Bali, Belize, Birma, Brazilië, het Caribisch gebied, Chili, Costa Rica, Cuba, Ecuador, de Verenigde Arabische Emiraten, India, Jamaica, Laos, de Maldiven, Mexico, Marokko, Nieuw-Zeeland, Dominicaanse Republiek, Zuid-Afrika, Thailand en Vietnam.

Maart

Centraal-Afrika, Argentinië, Australië, de Bahama’s, Belize, Birma, Brazilië, het Caraïbisch gebied, Cuba, Chili, Costa Rica, Ecuador, Egypte, Frans-Polynesië, Hawaï, Laos, de Maldiven, Mexico, Marokko, Dominicaanse Republiek, Zuid-Afrika, Thailand en Vietnam .

Foto: Shutterstock - Rawpixel.com
Foto: Shutterstock – Rawpixel.com

April

Centraal-Afrika, Argentinië, Australië, de Bahama’s, Belize, Brazilië, het Caraïbisch gebied, Chili, Costa Rica, Ecuador, Egypte, Spanje, de Verenigde Staten, de Filippijnen, Frans-Polynesië, Portugal, Hawaii, Mauritius, Italië, Jamaica, Jordanië, de Maldiven, Malta, Mexico, Marokko, Nepal, Peru en Zuid-Afrika.

Foto: Shutterstock - Jose Ignacio Soto
Foto: Shutterstock – Jose Ignacio Soto

Mei

Belize, Brazilië, Canada, het Caribisch gebied, Midden- en Zuid-Afrika, China, Spanje, de Verenigde Staten, Frankrijk, Griekenland, Hawaï, Ierland, de Bermuda-eilanden, de Fiji-eilanden, Mauritius, Italië, Japan, Jordanië, Madagaskar, de Maldiven, Mexico, Malta, Marokko, Peru, Frans Polynesië, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, de Seychellen, Thailand, Tunesië en Turkije.

Foto; Shutterstock - Tami Freed
Foto; Shutterstock – Tami Freed
Foto: Shutterstock - Andre Luiz Moreira
Foto: Shutterstock – Andre Luiz Moreira

Juni

Centraal-Afrika, Duitsland, Brazilië, Canada, China, Kroatië, Spanje, de Verenigde Staten (Alaska en Noordoost), Frankrijk, Griekenland, Hawaï, Ierland, de Bermuda-eilanden, de Fiji-eilanden, Mauritius, Italië, Japan, Madagaskar, de Malediven, Frans-Polynesië, Polen, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, de Seychellen, Zuid-Afrika en Thailand.

Foto: Shutterstock - lkunl
Foto: Shutterstock – lkunl

Juli en augustus

Centraal-Afrika, Duitsland, België, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Spanje, de Verenigde Staten (Alaska en Noordoost), Frankrijk, Griekenland, Ierland, de Bermuda-eilanden, de Fiji-eilanden, Mauritius, Indonesië, Italië, Kenia, Madagaskar, Maleisië, de Malediven, Frans-Polynesië, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Roemenië, de Seychellen, Zuid-Afrika, Zwitserland en Thailand.

Foto: Shutterstock - Georgios Tsichlis
Foto: Shutterstock – Georgios Tsichlis
Foto; Shutterstock - PHOTOCREO Michal Bednarek
Foto; Shutterstock – PHOTOCREO Michal Bednarek

September

Centraal-Afrika, Australië, Brazilië, Canada, China, Spanje, de Verenigde Staten, Frankrijk, Griekenland, Ierland, de Bermuda-eilanden, de Fiji-eilanden, Mauritius, Indonesië, Italië, het eiland Réunion, Kenia, Madagaskar, de Maldiven, Frans-Polynesië, het Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, de Seychellen, Zuid-Afrika, Thailand en Tanzania.

Oktober

Centraal-Afrika, Australië, de Bahama’s, Bali, Belize, Brazilië, Canada (ski-vakantie), China, Egypte, Spanje, de Verenigde Staten (skiën of zuidwesten), Frans-Polynesië, Hawaï, Mauritius, het eiland Réunion, Kenia, Mexico, Marokko , Nieuw Zeeland, de Seychellen en Zuid-Afrika.

Foto: Shutterstock - khanbm52
Foto: Shutterstock – khanbm52
Foto: Shutterstock - leoks
Foto: Shutterstock – leoks

November

Centraal-Afrika, Australië, de Bahama’s, Bali, Belize, Brazilië, Canada (skiën), Egypte, Spanje, de Verenigde Staten, Frans-Polynesië, Haïti, Hawaï, India, Mauritius, Laos, Mexico, Marokko, Peru, de Seychellen, Zuid-Afrika en Thailand.

December

Centraal-Afrika, Argentinië, Australië, de Bahama’s, Bali, Belize, Brazilië, Canada (skiën), het Caraïbisch gebied, Cambodja, Chili, Costa Rica, Ecuador, Haïti, India, Jamaica, Laos, de Malediven, Mexico, Marokko, Nieuw Zeeland, Dominicaanse Republiek, Zuid-Afrika, Thailand en Vietnam.

Foto: Shutterstock - Simon Dannhauer
Foto: Shutterstock – Simon Dannhauer

Hoewel het natuurlijk altijd afhangt van het type reis dat je in gedachten had of de bestemming waar je al jaren van droomt, zijn dit de maanden waarin de bestemming jouw het beste klimaat cadeau geeft. Waar ga jij naartoe? Naar een exotische bestemming zoals Costa Rica of eerder naar Canada, MexicoNieuw-Zeeland of het juweel van Afrika;  Kenia? 

Wil je meer inspiratie voor jouw bruiloft? Volg Zankyou dan op InstagramFacebook en Pinterest!

Laat een bericht achter

5 magische bestemmingen om aan de bruiloft stress te ontsnappen en te relaxen!
5 magische bestemmingen om aan de bruiloft stress te ontsnappen en te relaxen!
Voordat je het laatste stuk van de bruiloft onder ogen ziet, waarom neem je niet een paar dagen de tijd en ga je op een ontspannende reis?
Foto: Lott´s Fotografie
Een heerlijke Italiaanse real wedding op Sicilië!
Schilderachtige dorpjes, kleurrijke pleinen, mooie baaitjes en werkelijk schitterende natuur: het is niet gek dat dit bruidspaar besloot dat Sicilië dé plek was waar ze wilden trouwen.
Foto: Dario Endara Photography
Social media op je bruiloft, een zegen of een vloek?
Sociale media is niet weg te denken uit ons leven. Hoe ga je om met sociale media op je huwelijk? Wij vroegen Marion van Otherwize Weddings om advies en zetten voor jullie 5 tips op een rijtje.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie