Ontwerper Marc Jacobs is getrouwd: zijn gastenlijst en bruiloft waren een voor in de boeken!

De bruiloft van de ontwerper straalde door de aanwezigheid van modellen, actrices en luxe gasten; Een sterren bruiloft die je móet bekijken!

Ontwerper Marc Jacobs is getrouwd: zijn gastenlijst en bruiloft waren een voor in de boeken!
Foto: @voguemexico
  • Beroemdheden
  • International
  • 2019

New York was dit weekend in de greep van de bruiloft van de Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs met ex-model en nu zakenman Charlie Defrancesco. Het echtpaar dat een jaar geleden verloofd was en al 3 jaar een relatie had, besloot de stap te zetten en dit weekend te trouwen.

De bruiloft van de 55-jarige ontwerper werd op zaterdag 6 april voorafgegaan met enkele foto’s op zijn Instagram account @themarcjacobs, waar hij met zijn verloofde de weg naar ‘Yes I do do’ onthulde, wat plaats vond in het bekende Manhattan restaurant The Grill, waar twee bruidegoms in een klassieke Rolls-Royce aankwamen.

opslaanvoguemexico
Foto: Instagram @voguemexico

Het meest opvallende item van het koppel was de de zwarte Chanel-tas die de ontwerper droeg. Verder viel de groene corbert op; het jasje met een pinguïnontwerp in de taille en diamanten, was een huwelijksgeschenk van Fabio Zambernardsi, creatief directeur van Prada en Miu Miu.

Misschien ook leuk om te lezen: Luxe schoenen voor bruidegom en gast voor 2019.

En zoals verwacht, paste de gastenlijst bij een ‘modebruiloft’, aangevoerd door de meest bekende modellen, actrices en zangers, waaronder de zusters Gigi en Bella Hadid, Kaia Gerber, Emily Ratajkowski. Anna Wintour, Rita Ora, Cristina Ricci, Bette Midler, Justin Theroux en Mya, die behoorden tot de belangrijkste gasten.

opslaanBella & Gigi Hadid - Emily Ratajkowski
Foto: Bella & Gigi Hadid – Emily Ratajkowski @instylemagazine

Als bekende ontwerper al decennia lang, was het onmiskenbaar dat de meest iconische topmodellen van deze eeuw aanwezig waren op de bruiloft: bijvoorbeeld Naomi Campbell, Kate Moss, Amber Valletta en Christy Turlington. En dankzij de vele gasten die foto’s en verhalen op hun social media hebben geüpload, was het voor de wereld mogelijk om de bruiloft goed mee te krijgen, waarin ook de nieuwste feestjurken van de gasten werden  vastlegd.

opslaanNaomi Campbell - Kate Moss
Foto: Naomi Campbell – Kate Moss @instylemagazine

Het bruidspaar wist qua huwelijksbedankje ook te pronken in hun vakgebied: mode en stijl. Elke gast ontving een wit sweatshirt met een patroon van twee geborduurde stukken op de borst, als een bedankje voor het buitengewoon maken van deze nacht.

De eerste vier maanden van 2019 zijn nog niet eens voorbij en bruiloften van sterren blijven maar komen. We zijn er dan ook zeker van dat er nieuwe artikelen blijven komen en bij Zankyou zullen we aandacht blijven schenken aan het bekend maken van deze mooie en ‘fashionista’s’ liefdesverhalen. En yes! Jennifer Lopez haar bruiloft komt er ook aan, daar kijken we ook zeker naar uit!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!