Onze favoriete make-up en haarstylisten van Noord-Nederland!

Het fijne van een bruiloft is dat je eindelijk eens helemaal los kan gaan met jouw look! Wij hebben onze favoriete visagisten van Noord Nederland voor jou op een rijtje gezet, lees snel verder!

  • Beauty
  • Aanbeveling
  • Editorial
  • Kappers
  • Make-up

Wie droomt er nu niet van een prachtige bruidslook waarmee je met een simpele oogopslag de show steelt? Romantisch, glamoureus, minimaal of over de top! Elke bruid heeft haar eigen voorkeuren en het is aan de make-up- en haarstylist de look zó te maken dat je op je allermooist voelt op je grote dag. Wij hebben een selectie gemaakt van onze favoriete make-up  en haarstylisten van Noord-Nederland. Je kunt met een gerust hart jouw look toevertrouwen aan één van deze professionals!

Deze bedrijven zijn gekozen door Zankyou en worden weergeven op willekeurige volgorde.
Foto: Muruelle Oldenburger Beauty & Fotografie
Foto: Muruelle Oldenburger Beauty & Fotografie

Muruelle Oldenburger – Bezoek de website

Adverteren

“Uit ervaring hebben we gemerkt dat onze aanstaande bruidsparen het erg fijn vinden om meerdere onderdelen van de bruiloft onder één dak toe te kunnen vertrouwen.” Bij Muruelle kun je daarom dan ook niet enkel terecht voor de bruidsmake-up, maar ook voor de reportage, film of jouw kapsel. “We bespreken jouw wensen, de jurk en accessoires zodat we alles goed op elkaar kunnen afstemmen. Want het totaalplaatje van jou bruidslook moet natuurlijk helemaal kloppen. En het belangrijkste daarbij is: jij moet vooral jij blijven, maar dan op je allermooist!  Behalve het bruidskapsel en de bruidsmake-up kun je er ook nog voor kiezen om later op de dag of ‘s avonds een touch up te doen.”

Foto: Muruelle Oldenburger Beauty & Fotografie
Foto: Muruelle Oldenburger Beauty & Fotografie

Foto: Muruelle Oldenburger Beauty & FotografieFoto: Muruelle Oldenburger Beauty & Fotografie

Bruidsstylist Friesland – Bezoek de website

In 2003 hakte Jitske Schreuder de knoop door en koos ze ervoor om als Bruidsstylist Friesland haar passie te vervolgen. “Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven uitdagen en bij te blijven in dit dynamische vak! Elke keer vind ik het weer een geweldige eer om de bruid te stylen voor haar bruiloft! Ik ga voor een totaalbeleving en 100% tevredenheid van mijn klanten: Tijdens het stylen kijken we ook naar wat voor trouwjurk jij gaat dragen, strapless, V-Halslijn of sweetheart-lijn? Ook maak ik gedurende de proefsessie steeds foto’s. Hiermee kunnen we stap voor stap jouw look opbouwen. Zowel jouw make-up als kapsel zal volledig naar wens zijn! Tijdens de fotoshoot ga ik met jullie mee en blijf ik op de achtergrond en zorg ervoor dat dat ene plukje haar weer op de juiste plek zit en je sluier perfect hangt.” Als dat geen totaalpakket is!

Foto: Bruidsstylist Friesland
Foto: Bruidsstylist Friesland
Foto: Bruidsstylist Friesland
Foto: Bruidsstylist Friesland

Be Blushed – Bezoek de website

Ilse Sleurink heeft een passie voor uiterlijke verzorging en vooral voor make-up. Ze geeft graag workshops over de laatste trends, en over passende make-up. “Als make-up artist laat ik jou er op je mooist uitzien tijdens een feest, fotoshoot of bruiloft. Het belangrijkste is dat jij op deze dag op je mooist voelt en bent. Met een prachtige jurk aan en perfect gestyled haar, verzorg ik de bruidsvisagie en eventueel ook die van jouw familie of gasten. De make-up die ik gebruik voor bruidsvisagie blijft prachtig zitten, lekt niet en geeft niet af.” Precies wat we nodig hebben!

Foto: Be Blushed
Foto: Be Blushed
Foto: Be Blushed
Foto: Be Blushed

Schoonheidssalon Sneek – Bezoek de website

Sabina van Schoonheidssalon Sneek vindt het belangrijk dat de klant in de watten wordt gelegd en kijkt daarom niet nauwkeurig op de klok bij de proefsessie. “Je gaat pas naar huis als jij en ik tevreden zijn over het gewenste resultaat. Perfectie staat hoog in het vaandel, net zoals ontspanning en gezelligheid.” Bij het bruidsarrangement zit een classic gezichtsbehandeling, een proef make-up, het epileren van wenkbrauwen, en de uiteindelijke make-up op de grote dag inbegrepen. Een heerlijk pakket om je op en top klaar te maken voor jouw geweldige dag!

Foto: Schoonheidssalon Sneek
Foto: Schoonheidssalon Sneek
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Heb jij al besloten voor welke van deze fantastische artiesten je gaat? Neem contact met hen op en laat het ons weten via Instagram en Facebook! Volg ons ook op Pinterest voor meer inspiratie! Nog even verder kijken? Lees hier dan ook over de beste visagisten en haarstylisten van Noord-Brabant en Zuid-Holland!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Muruelle Oldenburger Haar en Make-up
Schoonheidssalon Sneek Haar en Make-up
Bruidsstylist Friesland Haar en Make-up
Be Blushed Haar en Make-up
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!