• Online magazine
  • Persoonlijk trouwen in 2021 doe je in stijl met deze decoratie tips!

Persoonlijk trouwen in 2021 doe je in stijl met deze decoratie tips!

In 2021 zien we veel persoonlijke bruiloften. Lees hier de tips van Exceptional Weddings waardoor je jouw intieme bruiloft toch groots kunt vieren.

Persoonlijk trouwen in 2021 doe je in stijl met deze decoratie tips!
Exceptional Weddings & Events. Fotograaf: Gülten Hamidanoglu Fotografie
  • Decoratie
  • Aanbeveling

In tijden van crisis moeten we ons aanpassen en dat is niet altijd wat we willen. Sommigen van ons dromen al jaren van een grote bruiloft met honderden gasten en een groot feest tot in de late uurtjes en zien hun droom nu in rook opgaan. Dit is natuurlijk verschrikkelijk en je kunt dan ook de keuze maken om de bruiloft uit te stellen tot een later moment waarop dit wel kan, maar je kunt er ook voor kiezen om te roeien met de riemen die je hebt! Dit zien we veel bruidsparen doen en het is in 2021 dan ook een trend om steeds intiemer te trouwen. Zo krijg je een heel persoonlijke bruiloft en dit is ook zeker wat waard! Benieuwd hoe jouw persoonlijke bruiloft in 2021 eruit kan zien? Lees snel verder om de tips van Sina van Exceptional Weddings te lezen.

Liefde is genoeg

Adverteren

Bruidsparen die er toch voor kiezen om dit jaar nog in het huwelijksbootje te stappen gaan voor een bruiloft met veel liefde. Ze hebben geen zin meer om de datum vooruit te schuiven en willen niets liever dan gewoon gelukkig getrouwd zijn. Feesten kan altijd nog en deze heb je zeker nog tegoed in het nieuwe jaar!

Micro wedding

Jullie trouwdag hoeft niet groots gevierd te worden om memorabel te zijn. Stiekem heb je eigenlijk al genoeg aan je dierbaren om je heen en die zijn vaak al op één of twee handen te tellen. Er is eigenlijk niets romantischer dan het vieren van een echt intieme dag waarbij het alleen om jullie draait. Steeds meer bruidsparen vinden dit leuk en hebben hier een speciaal concept genaamd de micro wedding voor gecreëerd. Onder het concept micro wedding trouw je al vanaf een elopement wedding (met zijn tweeën) tot niet meer dan 50 gasten. Het resultaat is een persoonlijke dag waarbij je je aandacht echt goed aan elkaar kunt

opslaan
Exceptional Weddings & Events. Fun, fun, fun!
Fotograaf: Gülten Hamidanoglu Fotografie

besteden.

Elopement wedding

2021 is ook het uitgewezen jaar voor een elopement wedding. Een elopement wedding is de meest intieme vorm van trouwen waarbij jullie ervoor kiezen om te trouwen in het bijzijn van alleen elkaar of de getuigen. Dit kunnen jullie doen door de geloftes op maandagochtend op het gemeentehuis uit te spreken, maar zien we ook vaak in de vorm terug dat bruidsparen afreizen naar de mooiste plekken op aarde. Meer informatie over een elopement wedding lees je hier.

Persoonlijke styling

Volgens Sina van Exceptional Weddings zien we bij de styling van bruiloften in 2021 veel liefde voor het persoonlijke. Denk hierbij aan decoratie items met namen, persoonlijke welkomstpakketten met corona proof items zoals, persoonlijke desinfectie gel en mondmaskers, een dagprogramma, een persoonlijke note van het bruidspaar en een welkomstcadeau. Deze zijn uiteraard allemaal prachtig verpakt en worden gepresenteerd als een leuk cadeautje voor de gasten en wie houdt er nou niet van cadeaus!

Exceptional Weddings is gediplomeerd weddingplanner en weddingstylist en gespecialiseerd in exclusieve en exceptionele bruiloften. Met hun full wedding service weten zij de perfecte trouwdag voor jullie te creëren. Ze gaan professioneel te werk, zijn betrouwbaar en hebben een groot netwerk waardoor jullie van de beste service worden voorzien. Daarnaast spreken ze naast Nederlands ook nog eens Duits en Engels en weten ze daarmee ook de meest speciale bruiloften met invloed van verschillende culturen neer te zetten.

opslaan
Foto: Exceptional Weddings & Events

Decoratie trends voor 2021

Sina zou Exceptional Weddings niet zijn als zij geen geweldig oog had voor de styling van de bruiloft. Ze heeft dan ook de tijd genomen om de trends voor het nieuwe jaar met ons te delen. Backdrops blijven ook in 2021 razend populair als eyecatcher item op de bruiloft. Denk hierbij aan de natuurlijke backdrop van verse of droogbloemen en een echte bloemenpaal of flowercloud. Een andere populaire vorm van de backdrop is de backdrop in hexagon stijl in combinatie met bloemen. Ook bijzondere bruidspaarstoelen, zoals te gekke pauwenstoelen zijn een hit.

Een geheel

Volgens Sina van Exceptional Weddings is vooral de rode draad door de gehele trouwdag heel belangrijk. Hierbij moeten niet alleen kleuren, maar ook thema’s of vormen worden gekozen die in de gehele styling terugkomen. Dit begint al bij de save the date kaart en gaat over op de uitnodiging, het welkomstbord, de styling, bloemen, het seating plan, de naamkaartjes en de menukaart tot aan het bedankje. Alles in stijl houden vormt een prachtig geheel en zorgt voor dat wow effect dat je wilt creëren.

Gepaste afstand door middel van decoratie

Afstand houden hoeft niet moeizaam te gaan en kan ook letterlijk mooi verbloemd worden. We zien namelijk een nieuwe trend waarbij tafeldesign naar een nieuw level wordt getild. Door afstandsregelingen worden de bloemen op tafel vaak groter en aangepast op de tafelopstelling. De ruimte tussen de aan tafel zittende huishoudens wordt nonchalant overspeeld met prachtige bloemcreaties. Zo valt de “lege ruimte” tussen de gasten niet op en zien de tafels er meer dan prachtig uit.

 

Met deze styling tips voor een persoonlijke bruiloft kun je jouw intieme trouwdag toch groots vieren. Wil je meer weten over micro weddings, totaalconcepten en prachtige styling en bloemcreaties voor de bruiloft? Neem dan hier vrijblijvend contact op met Sina van Exceptional Weddings!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!