Prachtige altenative bohemian Styled Shoot!

Een bohemien-stijl-opname waar je dol op zult zijn! Het landschap, de bruidsjurk en het boeket zullen jullie inspireren om de bruiloft van jullie dromen te creëren.

Prachtige altenative bohemian Styled Shoot!
  • Real Weddings
  • Guest-blogger

Het is voor de meeste vrouwen wel één van de belangrijkste momenten in haar leven wanneer ze besluit om “Ja, ik wil” te zeggen tegen de persoon met wie ze de rest van haar leven wil delen. We zijn altijd op zoek naar eeuwige liefde en op dit soort momenten willen we de herinneringen altijd met ons meenemen en voor altijd bij ons houden. De fotograaf van deze Styled Shoot probeert contact te maken met mensen die de emotie van een glimlach en vrede in één oogopslag willen overbrengen.

Adverteren

Verder vertelt de fotograaf: “Ik denk dat een vrouw niet bang is om lief te hebben en haar leven te verenigen met haar ideale partner die niet gewoon of traditioneel is. Ik ben een fan van gedurfde bruiden, die ongeacht hun traditie reflecteren op wie ze zijn en hun stijl volledig dragen.”

Foto: Kathya Guzmán Fotografía

opslaan
Foto: Kathya Guzmán Fotografía

Dit gezegd, is de reden dat deze Styled Shoot een getalenteerde en mooie vrouw laat zien. Ze is anders, ontspannen en stijlvol. Het doel van de fotograaf is om de foto zo persoonlijk mogelijk te maken, maar ook uniek. De foto’s zijn gemaakt door Kathya Guzmán Photography. Haar foto’s betoveren de ziel van degenen die erin worden afgebeeld en ze legt de magie vast van het moment. Het weerspiegelt haar stijl, de plaats en het persoon.

De stijl van deze shoot is 100% Bohemian. Het doel was om een bruid te vinden die van dit soort huwelijken houdt, zodat de bruiden inspiratie op kunnen doen voor de bruiloft. Een ongewone trouwjurk op een ongelooflijke coole plek. Hier durven sommige vrouwen nog niet eens van te dromen!

Foto: Kathya Guzmán Fotografía

opslaan
Foto: Kathya Guzmán Fotografía
opslaan
Foto: Kathya Guzmán Fotografía

Elke bruid is anders en iedereen droomt ervan om een speciale dag te hebben. De meeste bruiden krijgen de bruiloft waar ze altijd al van hebben gedroomd. Daarom is het belangrijk dat de bruid verschillende dingen uitprobeert! Je hoeft niet de bruiloft die op de bruiloft van je vriendin lijkt. Laat zien dat jij je eigen stijl hebt en dat je van deze dag al erg lang hebt gedroomd!

Foto: Kathya Guzmán Fotografía

De make-up van de bruid is gemaakt door een van de beste make-up artiesten, Nicole Meadows van Lacquer and Lashes. Ze benadrukt de schoonheid van het prachtige model, Katrina Kalis, met wijnkleurige lippen en “rose gold” oogschaduw.

Het boeket is gemaakt door Crimson Hort, die leven en harmonie geeft aan het perfecte beeld. Een vrouw die zich als geen ander met moed aan een nieuw avontuur overgeeft.

Foto: Kathya Guzmán Fotografía

Het kiezen van de plaats was niet moeilijk. Point Reyes, met het meer en een oude boot aan de kust, was dé plek waar de leveranciers verliefd op werden en de shoot hebben uitgevoerd. Dit alles is georganiseerd door Annette Fin Photography.

Wil je meer styled shoots lezen of op de hoogte blijven van de laatste trends? Volg ons dan op Pinterest,Instagram en Facebook. En lees anders:

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!