Primark heeft een lijn met ¨low-cost¨ bruiloft accessoires gelanceerd!

De brides and grooms to be van tegenwoordig zijn slim in het vinden van allerlei manieren om het bruiloft budget verstandig te besteden, zonder in te hoeven leveren in stijl! Wat dachten jullie van bruidsaccessoires van Primark?

  • Beroemdheden
  • Editorial
  • Exclusieve prijs
  • Catalogus

De brides and grooms to be van tegenwoordig zijn slim in het vinden van allerlei manieren om het bruiloft budget verstandig te besteden, zonder in te hoeven leveren in stijl! Primark, de winkelketen waar wij allemaal DOL op zijn, heeft een nieuwe lijn van (huis) accessoires waar wij super enthousiast van werden. Een heuze bruiloften lijn, met allerlei leuke accessoires voor jullie happily ever after vanaf €2.50! Helaas is het nog niet bekend of, en wanneer, deze producten naar Nederland komen – maar wij hopen héél snel!

opslaanFoto Credits: Primark
Foto Credits: Primark

De bruiloft decoraties van Primark kunnen jullie ontzettend goed gebruiken om jullie bruiloft, of jullie huis, op te fleuren! De collectie bestaat uit allerlei leuke producten voor zeer redelijke prijzen: van leuke bordjes, kussens, kaarsen, handdoeken, bekers en lantaarns; en dat allemaal voor bedragen tussen de 2 en 8 €.

opslaanFoto Credits: Primark
Foto Credits: Primark
opslaanFoto Credits: Primark
Foto Credits: Primark

Hebben jullie gekozen om jullie bruiloft een thema te geven: romantisch, boho of Bollywood? Dan zullen jullie ook zeker slagen bij Primark. De leukste Bollywood geïnspireerde accessoires in de vorm van kaarsen geven super veel sfeer op jullie feestlocatie, en de lichtgevende flamingo´s zullen super staan op jullie buitenbruiloft! Hebben jullie gekozen voor een photobooth voor de leukste foto´s van jullie en jullie gasten? Maak het nog leuker en persoonlijker met de accessoires van Primark!

opslaanFoto Credits: Primark
Foto Credits: Primark
opslaanFoto Credits: Primark
Foto Credits: Primark
opslaanFoto Credits: Primark
Foto Credits: Primark

Maar niet alleen voor jullie bruiloft kun je de leukste accessoires vinden bij Primark, ook voor jouw vrijgezellenfeest! De Engelse collectie heeft ook deze super leuke pyjama voor een sleepover met jouw bruidsmeisjes!

opslaanFoto via Instagram @primarkFoto via Instagram @primark
Foto via Instagram @primark
opslaanFoto via Instagram @primark
Foto via Instagram @primark

De perfecte bruiloft niet mogelijk zonder een fortuin uit te geven? Zeker niet waar! Je moet gewoon weten waar je moet zoeken. 

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!