Rijkste man uit India vliegt Beyoncé in voor de bruiloft van zijn dochter!

India’s rijkste man viert het huwelijk van zijn dochter, Isha Ambani en schoonzoon Anand Primal, zoon van een andere miljardair. Het belangrijkste cadeau: een privé-concert van de Amerikaanse popgodin Beyoncé.

Foto: instagram.com/beyonce

Wie wil nou niet dat Beyoncé een optreden houdt op zijn eigen bruiloft? Het heeft echter een bepaalde celebrity-status nodig – en waarschijnlijk ook een aantal anderen zaken. De bruidsvader Mukesh Ambani behoort met een vermogen van meer dan 40 miljard dollar tot één van de rijkste mensen ter wereld. Dat hij niet bang is om geld uit te geven, heeft de Indiaan opnieuw bewezen: het huwelijk van zijn dochter Isha zou ongeveer 100 miljoen dollar hebben gekost.

Foto: instagram.com/_iiishmagish

Isha’s toekomstige echtgenoot, Anand Piramal, is ook ook rijk met een vermogen van naar schatting 5 miljard dollar. De families van het bruidspaar kennen elkaar al tientallen jaren. Isha studeerde af de Yales University.

Het optreden van Beyoncé nam plaats tijdens de Sangeet Celebration, een avond met muziek en dans die traditioneel plaatsvindt vóór de daadwerkelijke bruiloft. Natuurlijk heeft Beyoncé zich daarvoor gekleed – op Instagram heeft ze foto’s gedeeld die haar laten zien in een sprankelende Indiase outfit.

Tijdens de bruiloft waren 5100 gasten uitgenodigd, waaronder de ex-Amerikaanse presidentskandidaat Hilary Clinton, Priyanka Chopra en Nick Jonas, het koppel wat onlangs zelf in het huwelijksbootje is gestapt.

View this post on Instagram

😍

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

De bruiloft van Isha Ambani en Anand Piramal is nog niet afgelopen – de daadwerkelijke bruiloft vindt deze woensdag plaats. Voor de huwelijksceremonie worden 800 geselecteerde gasten uitgenodigd in het Ambani familiehuis, in Mumbai. Het is een verticaal paleis, beschouwd als het duurste gebouw ter wereld na Buckingham Palace. Het heeft 27 verdiepingen en wordt beheerd door 600 medewerkers.

Foto: Fram Petit

Wij kijken nu al uit naar de foto’s van aankomende woensdag! Voor meer updates bekijkPinterestInstagram en Facebook.

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Kit Harington & Rose Leslie zijn getrouwd!
Kit Harington & Rose Leslie zijn getrouwd!
De acteurs Jon Snow en Ygritte uit 'Game of Thrones' hebben elkaar het ja-woord gegeven in een Schots kasteel. En wat zijn de beelden toch mooi!
Kaley Cuoco (Penny in 'The Big Bang Theory') is hertrouwd!
Kaley Cuoco (Penny in 'The Big Bang Theory') is hertrouwd!
De beroemde actrice Kaley Cuoco is voor de tweede keer getrouwd, dit keer met de ruiter en miljardair Karl Cook.
Gwyneth Paltrow laat foto's zien van haar huwelijk met Brad Falchak!
Gwyneth Paltrow laat foto's zien van haar huwelijk met Brad Falchak!
Op 29 september trouwde de 46-jarige actrice Gwyneth Paltrow met de 47-jarige scenarist Brad Falchuck. De datum van de bruiloft werd geheim gehouden. Bovendien vroeg de actrice de gasten om geen foto's te publiceren op social media, de paparazzi slaagde er ook niet in om beelden van de bruiloft te maken, en pas nu deelde Gwyneth de eerste foto's van de bruiloft!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie