Rijkste man uit India vliegt Beyoncé in voor de bruiloft van zijn dochter!

De dochter van de rijkste man van India gaat trouwen. De trouwerij kost rond de 100 miljoen dollar! Speciaal voor de bruiloft laat hij Beyoncé overkomen, om een optreden te geven.

  • Beroemdheden
  • International

India’s rijkste man viert het huwelijk van zijn dochter, Isha Ambani en schoonzoon Anand Primal, zoon van een andere miljardair. Het belangrijkste cadeau: een privé-concert van de Amerikaanse popgodin Beyoncé.

opslaan
Foto: instagram.com/beyonce

Wie wil nou niet dat Beyoncé een optreden houdt op zijn eigen bruiloft? Het heeft echter een bepaalde celebrity-status nodig – en waarschijnlijk ook een aantal anderen zaken. De bruidsvader Mukesh Ambani behoort met een vermogen van meer dan 40 miljard dollar tot één van de rijkste mensen ter wereld. Dat hij niet bang is om geld uit te geven, heeft de Indiaan opnieuw bewezen: het huwelijk van zijn dochter Isha zou ongeveer 100 miljoen dollar hebben gekost.

opslaan
Foto: instagram.com/_iiishmagish

Isha’s toekomstige echtgenoot, Anand Piramal, is ook ook rijk met een vermogen van naar schatting 5 miljard dollar. De families van het bruidspaar kennen elkaar al tientallen jaren. Isha studeerde af de Yales University.

Het optreden van Beyoncé nam plaats tijdens de Sangeet Celebration, een avond met muziek en dans die traditioneel plaatsvindt vóór de daadwerkelijke bruiloft. Natuurlijk heeft Beyoncé zich daarvoor gekleed – op Instagram heeft ze foto’s gedeeld die haar laten zien in een sprankelende Indiase outfit.

Tijdens de bruiloft waren 5100 gasten uitgenodigd, waaronder de ex-Amerikaanse presidentskandidaat Hilary Clinton, Priyanka Chopra en Nick Jonas, het koppel wat onlangs zelf in het huwelijksbootje is gestapt.

De bruiloft van Isha Ambani en Anand Piramal is nog niet afgelopen – de daadwerkelijke bruiloft vindt deze woensdag plaats. Voor de huwelijksceremonie worden 800 geselecteerde gasten uitgenodigd in het Ambani familiehuis, in Mumbai. Het is een verticaal paleis, beschouwd als het duurste gebouw ter wereld na Buckingham Palace. Het heeft 27 verdiepingen en wordt beheerd door 600 medewerkers.

opslaan
Foto: Fram Petit

Wij kijken nu al uit naar de foto’s van aankomende woensdag! Voor meer updates bekijkPinterestInstagram en Facebook.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!