Romantica 2017 Trouwjurken: De pasvorm komt eerst!

Op zoek naar een jurk die perfect bij jouw lichaam past, gemaakt is van kwaliteit stoffen én een comfortabele pasvorm? Jouw perfecte jurk vind bij Romantica.

  • Trouwjurk stijlen
  • Adviseren
  • Sponsored
  • Bruid
  • 2017

Het maakt niet uit hoe prachtig je jurk is wanneer deze niet past… 

Wij bij Zankyou weten dat de zoektocht naar de perfecte jurk lang en stressvol kan zijn. Je wilt er geweldig uit zien én je geweldig voelen op jouw grote dag – en terecht! Om dit te bereiken moet je zeker weten dat de jurk perfect bij jouw lichaam past, de jurk gemaakt is van kwaliteit stoffen én dat je je comfortabel voelt. Gelukkig krijg je dit alles, én meer, wanneer je jouw perfecte jurk vind bij Romantica.

Romantica kleed bruiden al dertig jaar in de mooiste jurken. Van een klein label uit Devonshire in Engeland tot één van de grootste namen in de bruidsindustrie in Europa, terwijl zij nog steeds vasthouden aan hun idealen: de mooiste jurken van de beste kwaliteit. Voor de designers en ontwerpers van dit Britse bruidsmode merk, een trouwjurk is ¨een statement van stijl, persoonlijkheid en romantiek¨.

Dit jaar komt Romantica niet alleen met een lijn van jurken die glamour en romantiek uitstralen, maar Romantica´s design team heeft dit jaar veel onderzoek gedaan om de nieuwe jurken te voorzien van de beste kwaliteit en pasvorm. Dit, gecombineerd met het feit dat de mensen van Romantica alle boektieks waar hun jurken verkocht worden met de hand uitzoeken, maakt het duidelijk dat je op de kwaliteit en pasvorm van Romantica kunt vertrouwen.

Wat zo geweldig is aan dit initiatief van Romantica is dat zij samenwerken met de bruidsboetieks om te onderzoeken waar bruiden éct naar op zoek zijn. Ze beginnen met het vragen hoe bruiden voelen in hun jurk en vroegen zich af hoe ze ervoor kunnen zorgen dat bruiden deze jurken nooit meer uit willen doen. Door zich te verdiepen in de stoffen die zij gebruiken, zelfs in de onderrokken. Dit onderzoek maakt het mogelijk om het gevoel van elke jurk te verbeteren: comfortabel en zacht om het zelfvertrouwen van de bruid een echte boost te geven. De superieure kwaliteit van elke jurk word onderzocht, zodat geen enkele jurk de fabriek verlaat zonder dat hij perfect is!

Een ander veel voorkomend probleem dat veel bruiden blijken te hebben, is hoe de trouwjurk past rond de buste. Romantica gelooft dat zij dit probleem zo goed als opgelost hebben, door veel onderzoek te doen. ¨Wij geloven dat onze nieuwe designs een veel betere buste vorm hebben, niet alleen voor de model maten, maar voor elke maat: van groot tot klein¨, legt Romantica Designer Hannah Gardner uit, ¨de buste vorm is van het hoogste belang om elke bruid veilig, ondersteund en comfortabel te laten voelen¨.

Romantica heeft zijn designs en constructies aangepast op alles wat jij, de moderne bruid, zou willen voor jouw grote dag. De trends van 2017 laten meer glamoureuze en lichaam omhelzende stijlen zien. Romantica heeft zich gerealiseerd dat bruiden niet op zoek zijn naar grote constructies van jurken, maar dat zij op zoek zijn naar meer simpele jurken, met luxueuze kwaliteit, comfort en een comfortabele pasvorm.

Of je nou een maat 34 of 44 hebt, bekijk de collecties van Romantica – je zult er geweldig uit zien én je geweldig voelen!

Pasvorm? Check! Kwaliteit? Check! Nu alleen nog jouw favoriete design uitzoeken en de perfecte haar- en makeup stijl erbij zoeken!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!