Scarlett Johansson is voor de derde keer verloofd!

Drie maal scheepsrecht? Scarlett Johansson en Colin Jost verloofd na twee jaar samen te zijn, lees hier meer!

Scarlett Johansson is voor de derde keer verloofd!
Foto: instagram.com/people
  • Beroemdheden
  • International

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson gaat voor de derde keer trouwen. Na Ryan Reynolds en Romain Dauriac wil ze nu, na een relatie van twee jaar, ja zeggen tegen de Amerikaanse komiek Colin Jost.

Wekenlang is er gespeculeerd, op zondag Marcel Pariseau, woordvoerder van Scarlett Johansson, bevestigde de geruchten tegen AP NEWS: Scarlett Johansson en Colin Jost zijn verloofd! Een exacte datum voor de bruiloft is nog niet vastgesteld.

Johansson en Jost verscheen voor het eerst als koppel in november 2017. Nog maar twee maanden geleden vertelde een kennis aan PEOPLE hoe blij ze zijn om verliefd te zijn: “Scarlett en Colin zijn zo verliefd en delen veel gemeenschappelijke interesses en hetzelfde gevoel voor humor. Scarlett is dolgelukkig.”

Voor Scarlett Johansson, die werd uitgeroepen tot “Sexiest Woman Alive” in 2006 en 2013, zou dit haar derde huwelijk zijn. Ze was eerder getrouwd met acteur Ryan Reynolds en journalist Romain Dauriac. Samen met Dauriac heeft ze haar vier jaar oude dochter.

Voor Colin Jost, die werkt als auteur voor Saturday Night Live en mede auteur van Weekend Update, zou het het eerste huwelijksconvenant zijn.

Wij wensen het echtpaar het allerbeste voor de toekomst en kijken nu al uit naar meer details over de bruiloft! Lees meer over celebs en trouwen:

Ontwerper Marc Jacobs is getrouwd: zijn gastenlijst en bruiloft waren een voor in de boeken!

Jennifer Lopez is verloofd met Alex Rodriguez en de verlovingsring is schitterend!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!