Stel jullie eigen droomtrouwring samen met Cilor's trouwringconfigurator

Trouwringen, een levenslange herinnering van Cilor! Met deze ringen kan jij je onderscheiden van de rest, het design van deze ringen is werkelijk waar prachtig.

  • Trouwringen
  • Aanbeveling
  • International
  • Exclusieve prijs
  • 2018

Jullie droomhuwelijk komt eraan en om de voorbereidingen voor deze dag af te ronden, missen alleen de perfecte trouwringen nog. Wend je dan tot juweliers en specialisten die precies weten hoe ze op de wensen van bruidsparen moeten inspelen. Cilor Trauringe is een van die specialisten die dagelijks in contact staat met stellen, specialisten op het gebied van bruiloften en ontwerpers om de trends van morgen vorm te geven. Wij laten jullie hier kennismaken met hun onmisbare sieraden en de innovatieve 3D-tdrouwringconfigurator van Cilor.

opslaanFoto: Cilor TrauringeMeer lezen “Foto: Cilor Trauringe”
Foto: Cilor Trauringe

Hoe ziet de perfece trouwring eruit? Trouwringen begeleiden het paar na het jawoord voor de rest van hun leven – in goede en in slechte tijden. Het is daarom belangrijk dat ze niet alleen modern en tijdloos zijn, maar ook perfect bij het stel passen. En de trouwringspecialisten van Cilor kunnen je perfect helpen bij de zoektocht naar die ringen. Exclusieve trouwringen vinden voor je droombruiloft – dat is de wens die de pro’s van Cilor dagelijks  vervullen. Zij raden jullie aan om eerst zelf te kijken naar ringen en trends en vervolgens een juwelier binnen te stappen om de passende trouwringen te vinden.

opslaanFoto: Cilor TrauringeMeer lezen “Foto: Cilor Trauringe”
Foto: Cilor Trauringe
opslaanFoto: Cilor TrauringeMeer lezen “Foto: Cilor Trauringe”
Foto: Cilor Trauringe
opslaanFoto: Cilor TrauringeMeer lezen “Foto: Cilor Trauringe”
Foto: Cilor Trauringe

Vervul wensen met de trouwringconfigurator

Als het op  klantcontact aankomt zijn alle partners van Cilor Trauringe  erg veelzijdig die het bruidspaar in alle fases van de zoektocht naar een trouwring kan ondersteunen. Daarnaast is er nog een andere mogelijkheid om de perfecte trouwring te vinden: de 3D Trouwringconfigurator.

Deze is online beschikbaar en maakt het voor elk paar mogelijk om de trouwringen heel eenvoudig vanuit thuis samen te stellen. Dat biedt meerdere voordelen: stellen kunnen thuis vanaf de bank hun ring ontwerpen en besparen zo een ritje naar de juwelier. Maar ook is dit een ideale manier om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Je kunt zo eenvoudig uitvinden welke stijl perfect bij jullie past. Van de ringmaat tot aan het kiezen van het edelmetaal en de edelstenen, de verschillende fases tot aan het graveren toe, al deze punten bepaal je helemaal zelf en op die manier maken jullie een unieke ring voor jullie huwelijk.

opslaanFoto: Cilor Trauringe
Foto: Cilor Trauringe

In bruidsmodewinkels de trouwringen ontwerpen

De 3D Configurator is ook toegankelijk in diverse bruidsmodewinkels, zodat koppels ook hun ervaringen in de winkel kunnen gebruiken om meteen bijpassende mooie ringen uit te zoeken. De Configuratorbox toont modellen als voorbeeld en is op die manier een uitstekende inspiratiebron. De ringen kunnen op elk moment online worden ontworpen, voor verder advies en voor de koop ga je rechtstreeks naar een juwelier of bruidswinkel om alles wat verder belangrijk is te bespreken.

Cilor

Cilor

Cilor

Wil je meteen een juwelier of bruidsmodewinkel in je buurt vinden die je gelukkig kan maken met Cilor Trauringe? Bezoek dan de website! Nog op zoek naar een verlovingsring? Bekijk dan onze leuke gallerij vol met inspiratie! En vergeet ook niet de trouwtrends van 2019 te checken, zodat je op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes en stijlen!

Voor meer inspiratie, leuke leveranciers en ideetjes bekijk onze  PinterestInstagram en Facebook pagina’s.

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!