Styled Shoot: 360 graden virtual reality

Vandaag willen wij iets unieks met je delen! Nederland´s allereerste Virtual Reality styled wedding shoot, georganiseerd door Barbara de Rooi van Weddingplanner Together en gefilmd door videograaf VRtrouwen. Virtual Reality videos geven een complete nabootsing van de werkelijkheid – het lijkt net of je zelf bij deze bruiloft bent! Je kunt van deze styled wedding shoot genieten in 360° – draai de camera 360° rond en geniet van alle gebeurtenissen rondom!

Foto: Jorik Algra Fotografie
Foto: Jorik Algra Fotografie
Foto: Jorik Algra Fotografie
Foto: Jorik Algra Fotografie

Bekijk hieronder de geweldige styled shoot in virtual reality, gemaakt door VRtrouwen. Lees daarna zeker verder om meer te weten te komen over deze originele styled wedding shoot.

Weddingplanner Barbara verteld: ¨deze styled shoot is op meerdere vlakken “anders dan anders”. De meeste styled shoots worden aangepakt met een bruidspaar en styling. Ik heb ervoor gekozen om een hele bruiloft te simuleren, om echt een bruiloft te kunnen beleven. Hiervoor hebben zelfs 30 vrijwilligers meegewerkt om gast te spelen tijdens de bruiloft.¨

Het prachtige bruidspaar word ontvangen door hun gasten terwijl zij aankomen bij Kasteel Heeswijk in een geweldige Lamborghini Murciélago geleverd door autoverhuur Buena Vida. Jaloersmakend!

Foto: Jorik Algra Fotografie
Foto: Jorik Algra Fotografie

Fotograaf Jorik Algra heeft deze geweldige foto´s gemaakt. Jorik heeft de sfeer van de dag perfect weten te fotograferen, het plezier straalt er vanaf.

De ceremonie vind plaats in een klassieke setting, waarbij het bruidspaar prachtig word toegezongen door ceremoniezanger Edwin Monteyn onder begeleiding van pianist Borns Sanders, geregeld door Swinging.nl. Ze stralen! En wat zien ze er mooi uit in trouwmode van Santarello en het haar en make-up gedaan door Italian Flair. De bruid draagt een prachtig bruidsboeket van Giaquinto Weddings, geheel volgens de laatste trends. Witte bruidsboeketten zijn helemaal in!

Is een wit bruidsboeket iets voor jou? Zie hier 22 prachtige bruidsboeketten met elegante witte bloemen: de perfecte toevoeging aan jouw look!

Foto: Jorik Algra Fotografie
Foto: Jorik Algra Fotografie
Foto: Jorik Algra Fotografie
Foto: Jorik Algra Fotografie

Na de ceremonie werd de bruidstaart, gemaakt door A Cup of Cake, aangesneden (met een zwaard!) door het stralende bruidspaar. De bruidegom begon het feest door met een sabel een champagnefles te openen. Tijd voor een feestje!

Foto: Jorik Algra Fotografie
Foto: Jorik Algra Fotografie

Bij iedereen gingen de voetjes van het vloer tijdens het spelen van de band The Chandeliers, die ook geregeld  was door Swinging.nl. Het leek haast alsof er een echte bruiloft plaatsvond, in plaats van een styled shoot bruiloft! Weddingplanner Barbara deelt een leuke quote van een gast met ons: ¨Op een gegeven moment werd er “overnieuw” gezegd en ik was even in de war. Ik realiseerde me weer dat het geen echt feest was. Nou ja, dan mogen we ons dansje lekker nog een keer doen!”

Na afloop van de shoot heeft Puress Bruidsmodereiniging ervoor gezorgd dat alle outfits weer blinkend schoon waren!

Foto: Jorik Algra Fotografie
Foto: Jorik Algra Fotografie
Foto: Jorik Algra Fotografie
Foto: Jorik Algra Fotografie

Geïnteresseerd in deze leveranciers of zie jij het helemaal zitten om jouw eigen bruiloft in virtual reality op te laten nemen? Neem dan contact op met deze toppers!

Bekijk voor meer inspiratie ook deze Styled Shoots: Rustic Winter Wedding en Estate Wedding.

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Tatyana Tretyakova
Styled Shoot: Ever Yours Weddings
Op zoek naar inspiratie voor een bruiloft in een klassieke omgeving? Neem dan een kijk naar deze shoot met dit prachtige kasteel als locatie!
Styled Shoot: een ballet wedding om bij weg te dromen!
Styled Shoot: een ballet wedding om bij weg te dromen!
Deze Styled Shoot is in ballet stijl en wij vinden hem prachtig! De drijfveer erachter is passie en dat is aan alles te zien.
Credits: Pura Photography
Styled Shoot: een warme en sfeervolle herfstbruiloft
De herfst is een geweldig en romantisch seizoen om in te trouwen. Alleen al het prachtige kleurenpalet van de natuur zal jullie huwelijk hullen in warme kleuren en een knusse sfeer. Bekijk deze prachtige herfst styled shoot voor inspiratie voor jullie herfstbruiloft.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie