Styled Shoot: Moment Design

Vandaag mogen wij weer een prachtige Styled Shoot met jullie delen! Liefdevol Moment en Kuipers Events werkten samen met top leveranciers aan deze shoot met als titel: Moment Design.

De kersenboom in volle bloei en de puurheid van Moment Design waren de inspiratie voor een bijzondere styled shoot.

Foto: Liefdevol Moment
Foto: Liefdevol Moment

Moment Design

Niets is mooier dan oprechte emoties. Een oprechte glimlach, een liefdevolle blik, een echte traan van emotie. Bij Moment Design gaat het om het creëren van een prachtig moment met het bruidspaar, waarbij er geen verplichte glimlach is maar waar het plezier, de liefde en connectie gevoeld wordt en van elk beeld spat.

Terugdenkend aan hun bruiloft kwamen bij Danny en Natasja alle mooie herinneringen en gevoelens van hun prachtige dag naar boven. De ontroering bij Danny toen hij naar zijn prachtige vrouw in haar trouwjurk keek, deden bij Natasja de tranen lopen. Zo puur, zo liefdevol en teder vastgelegd door Liefdevol Moment bruidsfotografie.

Tijdens de fotosessie was veel plezier, liefde en verbondenheid bij dit prachtige stel zichtbaar. Danny en Natasja, heel veel liefde en geluk voor jullie beiden!

Foto: Liefdevol Moment
Foto: Liefdevol Moment

Styling

Te midden van een kersenboomgaard genoten Danny en Natasja van een heerlijke picknick. Danny opende de fles prosecco om samen te proosten op hun huwelijk, waarna ze begonnen aan het verse stokbrood met heerlijke kazen.

De omgeving leende zich perfect voor een moment van rust. Het puur samen zijn en genieten van elkaars gezelschap tussen de geurende bloesem, verse hooibalen en de geluiden die de natuur biedt. De styling, door Kuipers Events, versterkte de omgeving door het gebruik van pasteltinten en natuurlijke accessoires.

Foto: Liefdevol Moment
Foto: Liefdevol Moment
Foto: Liefdevol Moment

Haar, Bloemen en Taart

Door de informele setting van de picknick, is er voor een natuurlijke kapsel gekozen door Lovely Weddings met bijpassende visagie door Wauw Kleur! Natasja’s haren waren door middel van een vlecht half opgestoken. Om het natuurlijke aspect van de shoot terug te laten komen, zijn er verse bloemen in het haar verwerkt.  Later maakte deze prachtige bloemenkroon plaats voor een schitterende tiara. Wat ziet ze er prachtig uit!

Foto: Liefdevol Moment
Foto: Liefdevol Moment

De rustige kleuren groen en wit komen in de gehele shoot terug. Je ziet ze ook terug in het boeket gemaakt door Bruidswerk Zoetermeer, verwerkt in de vorm van mooie witte rozen en groen blad.

Foto: Liefdevol Moment

Cheffi´s Pastries verzorgde een prachtige naked cake met botercrème, verse plukvruchten en bloemen. Alles in de hoofdkleuren groen en wit, wat weer terug komt in de styling van deze Styled Shoot. Alle elementen zijn op elkaar afgestemd voor een natuurlijke en serene sfeer die ook is vastgelegd op video door The Clipcompany. Een mooi aandenken voor altijd!

Foto: Liefdevol Moment
Foto: Liefdevol Moment

Met zijn tweeën bijkomen van de hectiek van zo’n emotionele dag. Een gestolen moment voor elkaar op de mooiste dag van hun leven. 

Foto: Liefdevol Moment
Foto: Liefdevol Moment
Foto: Liefdevol Moment

Bekijk ook de volgende styled shoots: Romance in the Dunes & Botanical Vintage

Jouw eigen moment design bruidsshoot? Neem dan nu contact op met deze top leveranciers.

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Debby Elemans Photography
Styled Shoot: White and Lace
Kant is vrouwelijk, chique en elegant en, niet te vergeten: tijdloos! Doe inspiratie op voor jullie bruiloft in deze White and Lace styled shoot door Merci Weddings & Event Design.
Credits: Evelien Hogers Fotografie
Old Amsterdam: Bekijk deze super leuke styled shoot!
Bekijk deze prachtige styled shoot die plaatsvond in een beeldschoon 17e eeuws grachtenpand in Amsterdam!
Foto: Hezter Fotografie
Styled Shoot: Romance in the Dunes
Een perfecte zonnige dag met een harde koude wind in de duinen. Het perfecte decor voor deze styled shoot: Romance in the Dunes. Bekijk het nu!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie