Ga je liever voor een romantische sfeer? Bekijk de tips voor een intieme bruiloft!

Ga je liever voor een romantische sfeer? Bekijk de tips voor een intieme bruiloft!

Bekijk onze tips voor als jullie niet zitten te wachten op een groots feest maar wel jullie dierbaren in de bruiloft willen betrekken!

  • Organiseren bruiloft
  • Adviseren
  • Editorial

Ben je ‘moe’ om je vrienden maanden en maanden hun bruiloft te zien plannen en alle problemen die ze tegenkomen en alle tijd die ze in het proces steken?  Nu is jouw moment aangebroken; misschien wil je wel trouwen maar heb je geen zin in een standaard bruiloft en heb je niet eens tijd om het groots aan te pakken. Ander punt: niet de hele wereld is gemaakt voor dezelfde bruiloft, dus als jij (en je aanstaande man) jullie grote dag zien als een feest of bijeenkomst met close friends zonder al te veel problemen, let dan op.

Originele details

Kies een dag en vertel je vrienden dat ze die vrij houden. Je kunt zeggen dat je een feest aan het organiseren bent en ze later verrassen met jouw bruiloft, je kunt ze vertellen dat je ze uitnodigt om te je relatie te vieren en later vertellen waar het precies om gaat. Je kunt originele geschenkjes meegeven om je gasten te verrassen.

Bekijk: Souvenirs voor de gasten, de meest originele geschenken!

opslaanFoto: Dario Endara
Foto: Dario Endara

Een weekend met vrienden

Het woord ‘bruiloft’ is voor jouw wat te groot, maar wat als je de knop in je hoofd omzet en naar je bruiloft kijkt als een weekendje weg met vrienden, dan heb je er misschien meer zin in. Het is een goed idee om je bruiloft qua gevoel te vieren alsof je een weekendje gaat kamperen met je vrienden. Je kunt alles rondom dit concept organiseren: tentjes, kampvuur en dineren aan een grote tafel. Waarom niet?

Jouw playlist

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Maak een lijst op Spotify waarin je gasten ook kunnen deelnemen en de nummers of muziekstijl kunnen toevoegen die zij graag willen horen. Er is geen manier waarop ze zich meer op hun gemak voelen dan bij het luisteren van hun favoriete liedjes. Lees snel over de beste nummers voor op jouw bruiloft!

opslaanFoto: SUEGRAPHY
Foto: SUEGRAPHY

Alleen vrienden

Dit lijkt misschien voordehand liggend, maar dat is het niet. Een van de dingen waar de meeste koppels moeite mee hebben, is het samenstellen van de gastenlijst. Dus als je niet wil dat je bruiloft traditioneel is, ga dan voor praktisch en nodig alleen mensen uit die je erbij wil hebben op deze grote dag: je close familieleden en vrienden. Vergeet die verre familie, je baas, collega’s en de vrienden van je ouders.

Lees ook: Wel of niet uitnodigen op je bruiloft?

De perfecte jurk

Je kunt maanden op zoek zijn naar je trouwjurk of beter gezegd een jurk die je echt mooi vindt, wit of niet, maar een jurk waarin je je goed voelt. Er zijn nu heel veel mogelijkheden om je jurk te vinden zonder dat er problemen ontstaan. Vergeet niet de trouwjurk van je moeder te bekijken, misschien kun je die weer nieuw leven inblazen en hem laten vermaken zodat die je op het lijf geschreven is.

opslaanFoto: Happy Photographer
Foto: Happy Photographer

Meer natuurlijke foto’s

Als je niet houdt van geposeerde foto’s, waarom zou je dat dan doen op je bruiloft? Je voelt je meer op je gemak als je gewoon jezelf kunt zijn, bekijk de beste fotografen uit Amsterdam eens, zij zullen de mooiste momenten van jouw dag vast leggen: elk gebaar, elke blik en elk gevoel; zonder dat je je bewust bent van zijn aanwezigheid, zijn zij de getuige van jullie trouwdag.

Het enige dat ons nog rest is jullie een mooie bruiloft toewensen en dat het echt jullie dag mag zijn, op jullie manier!

Auteur: Eline Dabekaussen

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Happy Photographer Trouwfotografen
SUEGRAPHY Trouwfotografen
Dario Endara Photography Trouwfotografen

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!