Trend gespot: kies voor opvallende oorbellen bij de bruidsjurk!

Opvallende oorbellen zijn dé trend wat betreft oorsieraden voor 2018. Ga los met de keuze uit diamanten, parels en kleuren! Met de tips van de experts!

  • Accessoires bruid
  • Luxury Weddings
  • Bruid

Jouw trouwdag is dé kans om eens even goed op te vallen en iedereen omver te blazen met jouw outfit. Je zal dit waarschijnlijk doen door een trouwjurk te dragen waarin je er oogverblindend uitziet, maar de look is niet compleet zonder een stel prachtige oorbellen. De nieuwste trend wat betreft oorsieraden op de bruiloft is: opvallende oorbellen! Samen met Oogst SieradenJudigje Edelsmid en Oorbellen van Marthje hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet voor de mooiste, opvallende oorsieraden bij de bruidsjurk.

opslaanFoto: Judigje Edelsmid
Foto: Judigje Edelsmid

Something Old

Adverteren

Ben jij een traditiegetrouwe bruid en wil je graag something old, something new, something borrowed and something blue hebben op je bruiloft? Oogst Sieraden tipt om dit dan naar voren te laten komen in je oorsieraden! Verzamel oude (gouden) familie sieraden en laat hier schitterende oorsieraden van maken, waarmee je niet alleen tijdens jouw grote dag schittert, maar ook daarna. Op deze manier heb je niet alleen sieraden die er heel mooi uitzien, maar zit er ook nog emotionele waarde aan wat het toch wel heel speciaal maakt.

opslaanFoto: Oorbellen van Marthje
Foto: Oorbellen van Marthje

De classy look

Als jij meer voor een classy look gaat op de bruiloft dan zullen oorbellen met veren niet echt bij jou passen, deze zijn eerder geschikt voor een Ibiza-stijl bruiloft. Voor een classy look is het mooi om echte eyecatchers te dragen, zonder collier. Zo wordt de aandacht volledig naar je gezicht getrokken en dit komt heel mooi over op de foto’s, tipt Oogst Sieraden.

opslaanFoto: Oogst Sieraden
Foto: Oogst Sieraden

Kleurrijk

Voor de kleurrijke bruid die haar witte trouwjurk maar wat graag op wilt leuken met kleurrijke sieraden hebben wij een ander idee in gedachten. Zowel Oogst Sieraden en Judigje zijn van mening dat edelstenen de perfecte steen zijn voor een bruid die iets meer kleur wilt. Denk hier aan een briolet geslepen of pampel geslepen edelsteen. Deze edelsteen fleurt jouw look op, maar neemt niet de overhand en is daarom subtiel, maar prachtig. Houdt ook rekening met jouw huidskleur en de kleur van je ogen en stem dit hier goed op af.

opslaanFoto: Oorbellen van Marthje
Foto: Oorbellen van Marthje

Parels

Ach, parels. Ze hebben iets betoverends vind je niet? Als jij graag parels wilt dragen raadt Oogst Sieraden Nucleus parels aan. Dit zijn zoetwater parels in een soort wolkvorm.

opslaanFoto: Oorbellen van Marthje
Foto: Oorbellen van Marthje

Kant

Iets waar je al tijdens het plannen van de hele bruiloft rekening mee moet houden is dat alles één geheel is. Ook bij jouw outfit is dit weer een dingetje. Draag jij op je grote dag een kanten trouwjurk? Overweeg dan om het kantenpatroon dat in jouw jurk zit terug te laten komen in jouw oorsieraden.

Creëer altijd contrast

Opvallende oorbellen kunnen je outfit maken of breken. Als jij een jurk hebt zonder kant of pailletten? Dan mag je volgens Judigje flink uitpakken met je oorbellen! Dit geldt ook bij een strapless jurk je zult zien dat de oorbellen de outfit dan helemaal afmaken.

opslaanFoto: Oorbellen van Marthje
Foto: Oorbellen van Marthje

Houd rekening met je kapsel

Een kapsel kan heel veel verschil maken in jouw look voor de grote dag en dit hangt ook samen met de oorbellen. Als jij ervoor kiest om opvallende oorbellen te dragen zorg er dan voor dat je haar (half) opgestoken is, tipt Judigje. Zo zie je de oorbellen beter en gaan ze niet steeds vast zitten in je haar.

Kies iets dat echt bij jou past!

Dit klinkt misschien overbodig, maar het is wel een gouden tip. Judigje en Oorbellen van Marthje tippen beide om te gaan voor oorbellen die helemaal bij jou passen. Grote kans dat je ze dan na de bruiloft ook nog draagt en hoe fijn is het om vaker rond te kunnen lopen met iets wat jij op je grote dag aanhad? Als je de oorbellen toch een beetje te opvallend vindt voor in het dagelijks leven, tipt  Oorbellen van Marthje om deze na de trouwdag aan te laten passen, zodat je er na de bruiloft nog plezier van kunt hebben.

opslaanFoto: Oorbellen van Marthje
Foto: Oorbellen van Marthje

Wij zijn benieuwd wat voor oorsieraden jullie kiezen voor de bruiloft! Voor meer inspiratie kun je terecht bij Zankyou, maar kan je ook contact opnemen met een van de leveranciers genoemd in dit artikel. Zij hebben verstand van zaken en kunnen je zeker verder helpen!

Voor de laatste trends en de mooiste trouwverhalen volg je ons op Pinterest, Instagram en  Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!