Heb ik een trouwfotograaf nodig?

Het antwoord op deze vraag is natuurlijk JA en in dit artikel leggen we je uit waarom. Daarnaast geven we een aantal opties die leuk zijn om naast een trouwfotograaf toe te voegen aan de bruiloft. Op deze manier krijgen jullie nog meer foto’s van de bruiloft. Klinkt super toch? Want van foto’s van de mooiste dag van jullie leven heb je nooit genoeg. Lees snel verder!

Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie
Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie

Jullie gasten als ster fotografen 

Tegenwoordig heeft iedereen een camera op zijn of haar telefoon en met alle gasten die naar jullie bruiloft komen zullen er aardig wat foto’s van jullie gemaakt worden! De mening hierover verschilt per bruidspaar. Sommige bruidsparen kiezen ervoor een social media vrije bruiloft te vieren. Dit betekent dat de gasten zelf geen foto’s mogen nemen of deze in ieder geval niet online mogen zetten voor het bruidspaar iets gepost heeft. Lees hier meer over een social media vrije bruiloft.

Tessa Bruggink Trouwfotografie, één van onze favoriete fotografen,  ze maakt spontane foto’s voor jullie bruiloft! Zo blijven de herinneringen voor altijd. Ze maakt de foto’s zoals ze die zelf zal willen zien van haar eigen bruiloft. Het is belangrijk dat jullie ontspannen zijn en kunnen genieten van de trouwdag. Wanneer jullie naderhand het trouwalbum doorbladeren is het de bedoeling dat jullie je dag herbleven en alle momenten opnieuw voelen.

Als jullie de gasten wel de mogelijkheid geven om foto’s te maken wil je die natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Deze kun je delen door middel van een Facebook groep of via Whatsapp, maar hier gaat de kwaliteit van de foto’s helaas verloren. Wij van Zankyou begrijpen hoe vervelend dat is en komen daarom met een oplossing. Via onze website kunnen jullie je eigen trouwwebsite maken waarin ook ruimte is voor een fotoalbum. De gasten kunnen hier al hun genomen foto’s in delen en jullie ontvangen deze zonder dat de kwaliteit ervan verloren gaat! Hebben jullie al een eigen trouwwebsite? Zo nee, maak hem dan nu gratis aan op Zankyou.nl!

Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie
Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie

Wegwerpcamera’s

Wegwerpcamera’s zijn een leuke verrassing. Je ziet namelijk van tevoren niet hoe de foto gaat worden dus pas wanneer jullie deze laten ontwikkelen weet je wat voor een foto’s er door de gasten gemaakt zijn. Laat jullie ceremoniemeester tijdens zijn of haar praatje vertellen dat deze camera’s er liggen voor de gasten en dat zij hiermee foto’s mogen maken. Super leuk om later als verrassing terug te kunnen kijken!

Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie
Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie

Photobooth 

Een photobooth op de bruiloft is een vorm van entertainment en het vastleggen van herinneringen in één. Veel photobooths worden geleverd met rekwisieten, waardoor het nog leuker wordt om de foto’s te maken! Lees hier alles over een photobooth op de bruiloft en waarom deze ook op jullie bruiloft onmisbaar is!

Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie
Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie

Polaroid camera’s 

In tegenstelling tot de wegwerpcamera’s worden de foto’s van Polaroid camera’s meteen uitgeprint. Je hebt dus meteen de foto in je handen! Jullie kunnen veel leuke dingen doen met deze Polaroid camera’s. Kies er bijvoorbeeld voor om een slinger op te hangen met wasknijpers waar de gasten de foto’s aan op kunnen hangen. Zo hebben jullie gelijk een extra, super persoonlijk decoratiestuk! Jullie kunnen er ook voor kiezen om deze Polaroid foto’s te gebruiken voor jullie eigen gastenboek. Zet een tafel met hierop de Polaroid camera waar de gasten zelf hun foto’s kunnen schieten. Leg een paar mooie pennen neer en vraag de gasten de foto in het gastenboek te plakken met een lief berichtje. Een derde optie is om de gasten deze mee te geven als bedankje van de bruiloft. 

Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie
Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie

Trouwfotograaf 

Houd wel in gedachte dat dit allemaal slechts toevoegingen zijn op de trouwfotograaf. Een trouwfotograaf is onmisbaar op de bruiloft. Jullie spreken van tevoren met hem of haar af welke momenten jullie gegarandeerd gefotografeerd willen hebben en welke stijl de fotograaf hanteert. Hierdoor weet je zeker dat de gouden momenten die voor jullie o zo belangrijk zijn niet gemist zullen worden.

Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie
Foto: Tessa Bruggink Trouwfotografie

Een fotograaf kan dus absoluut niet vervangen worden door één of meerdere van bovenstaande opties. Dus een trouwfotograaf: is het nodig? Wij van Zankyou vinden van wel! Ga dus zo snel mogelijk opzoek naar jullie droom fotograaf en vind hem of haar tussen onze top leveranciers. Lees hier van tevoren hoe je een trouwfotograaf kiest en hoe je erachter komt of een trouwfotograaf bij jullie past. Neem contact op met Tessa Bruggink Trouwfotografie voor een afspraak!

Voor meer informatie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

Foto: Bruidsfotograaf
8 redenen waarom je nooit moet besparen op een professionele trouwfotograaf
Iemand die jouw grote dag perfect kan vastleggen, is goud waard, of toch niet? Wij vinden van wel en geven je dan ook 8 redenen waarom je never nooit moet bezuinigen op een professionele fotograaf! Lees snel verder...
Foto: Platimo Fotografie
Deze 20 vragen moet je zeker stellen aan een trouwfotograaf!
Op zoek naar een trouwfotograaf? Wij hebben voor jullie 20 vragen op een rijtje gezet die je zeker moet stellen aan de fotograaf.
Foto: Neverending Magic Photography
Trouwen in Amsterdam: alles wat je nodig hebt voor de bruiloft van jullie dromen!
In deze mini city guide van Amsterdam vind je de beste leveranciers voor jouw bruiloft in onze hoofdstad.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie