Trouwfoto's maken na de bruiloft: waarom ook jullie voor een extra shoot moeten gaan

Denken jullie er over na om een extra fotoshoot in bruidskleding te doen ná jullie bruiloft? Wij vertellen je waarom dat een goed idee is!

Trouwfoto's maken na de bruiloft: waarom ook jullie voor een extra shoot moeten gaan
  • Foto en video
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Hoe meer foto’s, hoe meer vreugde: het is nog geen gezegde, maar wat ons betreft mag het er zo één worden! Het is niet de meest voor de hand liggende optie om na de bruiloft nog een fotosessie in te plannen, maar wellicht kunnen wij je van gedachten veranderen. Een fotoshoot na de bruiloft brengt namelijk plezier en helpt daarnaast ook een beetje stressverlichtend. Meer weten? Lees snel verder!

Een herkansing

Een extra fotosessie na de bruiloft kun je zien als een soort herkansing. Mocht je net je dag niet hebben, de weergoden het op je gemunt hebben of je gewoon simpelweg niet helemaal tevreden bent dan kan je het na de bruiloft zo nog een keer overdoen. In tegenstelling tot jullie trouwdag hoeven jullie tijdens zo’n tweede fotosessie geen rekening met een strakke dagplanning te houden wat ook zeker wat voordelen meebrengt. Zo kunnen alle uurtjes gepakt worden en jullie zelfs een foto met zonsondergang op beeld vangen!

opslaanFoto´s maken na bruiloft
Foto: HannD

Als excuus 

Wat ons betreft is het feit dat jij weer mag shinen in je outfit van de trouwdag zelf al reden genoeg om volmondig ja te zeggen tegen zo een extra shoot. Het is zonde om die prachtige jurk maar één keer te dragen en ook dat trouwpak mag meer dan één keer in zijn leven gelucht worden. Trek ze uit de kast en geniet van nog zo een mooie, intieme shoot met zijn tweeën!

opslaanFoto´s maken na bruiloft
Foto: Shutterstock

Een andere plek

Een andere reden om voor een extra fotoshoot na de bruiloft te kiezen is, omdat jullie graag trouwfoto’s hebben op een andere plek. Het kan zomaar zijn dat jullie droom trouwlocatie een eindje weg is van één van jullie favoriete plekjes, waardoor je daar geen foto’s kon maken op de dag van de bruiloft zelf. Dit is jammer, maar een extra fotoshoot biedt hier de uitweg! Denk aan plekjes van jullie eerste date of die voor jullie samen bijzonder zijn. Je kunt het net zo gek maken als je zelf wilt, zo kunnen jullie ook verder kijken dan je neus lang is door een fotoshoot in het buitenland te doen! Deze kan plaatsvinden op jullie huwelijksreis, maar natuurlijk ook tijdens elke andere vakantie.

Als jullie nog op zoek zijn naar een trouwfotograaf, voor de bruiloft zelf of voor een extra fotosessie na de bruiloft, dan is Hanneke van HannD wellicht een optie voor jullie! Tijdens het shooten gaat zij vol passie, enthousiasme en energie aan het werk om voor jullie de allermooiste beelden te creeëren. Het verzamelen van mooie creaties van al haar klanten op het gebied van fotografie, illustratie en grafisch ontwerp doet ze inmiddels al zo een 15 jaar. Ze vind het heerlijk om jullie liefde en emoties vast te leggen en zal telkens op zoek zijn naar creatieve oplossingen. Ze is dan ook creatief, vindingrijk en enthousiast en daarmee een goede toevoeging aan jullie bruiloft!

opslaanFoto´s maken na bruiloft
Foto: HannD

Wanneer doe je zo’n shoot? 

De shoot plannen jullie in wanneer jullie daar zin in hebben. Of deze nou een week, een paar maanden of zelfs pas jaren na de bruiloft plaatsvindt: dit is geheel aan jullie. Wellicht zijn jullie getrouwd in de winter en wil je graag een aantal zonnige kiekjes van jullie, dan is het een idee om de shoot in de zomer te doen.

Neem vrijblijvend contact op met HannD als jullie nog op zoek zijn naar een trouwfotograaf.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

HannD Trouwfotografen

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!