• Online magazine
  • Trouwleveranciers slaan de handen ineen voor bruiloften die getroffen zijn door het coronavirus

Trouwleveranciers slaan de handen ineen voor bruiloften die getroffen zijn door het coronavirus

Het coronavirus houdt ook de bruidssector in de ban, leveranciers slaan de handen ineen om elkaar én bruiloften die getroffen zijn door het virus tegemoet te komen.

Trouwleveranciers slaan de handen ineen voor bruiloften die getroffen zijn door het coronavirus
Foto: Corrine Ponsen - Creatieve Fotomissies
  • Na de bruiloft
  • Bruidspaar

Het coronavirus is nog steeds het onderwerp van de dag en heeft helaas ook veel invloed op de bruidssector. Wij van Zankyou houden jullie in een speciaal artikel over het coronavirus op de hoogte over de impact van het virus op bruiloften. Veel bruidsparen die in de komende lente en zomer hun bruiloft willen vieren zijn helaas genoodzaakt om hun bruiloft te verplaatsen. Maar ondanks al het vervelende nieuws slaan trouwleveranciers de handen ineen en heeft een groep professionele trouwfotografen een mooi initiatief bedacht om elkaar en bruidsparen tegemoet te komen. Lees snel verder!

opslaan
Foto: Shutterstock

Concullega’s

Adverteren

Dat trouwleveranciers elkaar als concullega’s in het vak zien, blijkt wel uit een groep fotografen die zeer regelmatig bij elkaar komt om kennis en opdrachten te delen. Deze groep heeft namelijk een mooi initiatief bedacht om zowel elkaar als bruidsparen tegemoet te komen. In de roerige tijden van het coronavirus is het belangrijk om er voor elkaar te zijn en elkaar te helpen. Het is mooi om te zien hoe alle leveranciers uit de trouwsector elkaar een handje willen helpen. Want, samen staan we sterk!

opslaan
Foto: Shutterstock

Trouwseizoen 2020

Het trouwseizoen, dat loopt van april tot oktober, staat voor de deur. Omdat nu bijna alle trouwlocaties hun deuren hebben moeten sluiten door de getroffen maatregelen van het RIVM om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, worden bruiloften verplaatst naar nieuwe datums. Dit is niet alleen vervelend voor het bruidspaar, maar ook voor alle leveranciers die hun bijdrage leveren aan de bruiloft. Daarom heeft de bovengenoemde groep trouwfotografen onderling besloten om voor elkaar in te vallen waar het nodig is én waar het mogelijk is.

opslaan
Foto: Shutterstock

Samen sterk

We zien dagelijks voorbijkomen dat trouwleveranciers elkaar een hart onder de riem willen steken. Door o.a. petities, live sessies op Facebook en Instagram én vooral heel veel positieve berichten te delen laat iedereen zien dat ze er voor elkaar zijn. Want, we hebben elkaar nu erg hard nodig! En wij van Zankyou sluiten ons hier helemaal bij aan! Het initiatief van de hierboven genoemde trouwfotografen is hier ook een mooi voorbeeld van. Want, het kan voorkomen dat er een bruiloft wordt verplaatst naar een datum waarop de reeds geboekte bruidsfotograaf niet beschikbaar is. Als dat het geval is, wordt er direct gezocht naar een trouwfotograaf binnen de groep die wel beschikbaar is. Uiteraard wordt er dan ook rekening gehouden met de stijl van de bruidsfotograaf die in de eerste instantie was geboekt. De trouwfotografen hebben  besloten om dit met een gesloten beurs te doen. Een nieuwe vorm van samenwerken én voor elkaar klaarstaan in deze onzekere tijden. Wij van Zankyou vinden dit een prachtig initiatief!

opslaan
Foto: Corrine Ponsen -Creatieve Fotomissies

Deze professionele trouwfotografen doen mee aan het initiatief:

Blijefoto’s.nl – Theo van Woerden

Creatieve Fotomissies – Corrine Ponsen

De Bruiloft Fotograaf – Erik Wardekker

La Luz Fotografie – Moniek Slagter

Fotografie Natuurlijk – Matty Maas

Fotozee – Nanda Zee-Fritse

Fotografie Ingeborg van Bruggen – Ingeborg van Bruggen

Nu Fotograferen – Stefan van Dorrestein

Trouwen met Thomas – Thomas Jongbloed

Wendy Bos Fotoproducties – Wendy Bos

Lees hier het speciale artikel over het coronavirus en de bruidssector.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Corrine Ponsen Trouwfotografen
Trouwen met Thomas Trouwfotografen
Nufotograferen Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!