Victoria Secret Angel, Josephine Skriver is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Alex DeLeon!

Op 23 november werd model Josephine Skriver ten huwelijk gevraagd door haar vriend Alex! Het aanzoek was werkelijk prachtig... Lees snel meer en ontdek alle details!

  • Beroemdheden
  • International

Josephine Skriver, een Deens model en Victoria Secret Angel, zei “ja!” toen haar vriend Alexander DeLeon, een Amerikaanse muzikant, haar ten huwelijk vroeg! De plek waar hij het model ten huwelijk vroeg, was hartstikke romantisch. Niets is minder betoverend dan de Aurora Borealis in Finland.

opslaanA angel Josephine Skriver é pedida em casamento em um cenário exuberante: sob a Aurora Boreal.
Foto: Instagram Josephine Skriver
Adverteren

De verloving werd op 23 november aangekondigd door het model op haar Instagram. De Angel deelde dit unieke en speciale moment met haar volgers via verschillende foto’s en vertelde alle details van het moment wat haar leven totaal veranderde!

opslaanangel Josephine Skriver
Foto: Cordon Press

“Ik zei JA! Ik wil! Het was een koude novembernacht. Alex nam ons mee naar Finland om het noorderlicht te zien. Het was nummer 2 op mijn bucketlist. Dezelfde week nadat ik met orka’s, mijn favoriete dieren, in hun eigen omgeving had gezwommen! Ik wist niet dat het volgende item zo snel tot leven zou komen!” zegt ze enthousiast.

opslaanA angel Josephine Skriver é pedida em casamento em um cenário exuberante: sob a Aurora Boreal.
Foto: Instagram Josephine Skriver

“Hij startte een vuurtje voor ons in het midden van een bevroren meer in Scandinavië, de volle maan op onze ruggen gericht en de warme chocolademelk om ons warm te houden! Voor het eerst in ons leven kregen we het noorderlicht te zien. Het was een volle maan… Het was 23 november (23 is mijn geluksgetal!)… En dezelfde dag dat hij zijn nummer “Aurora Borealis”, het eerste lied dat hij over mij schreef, werd gelanceerd! Ik was sprakeloos,” onthult Josephine.

opslaanJosephine Skriver
Foto: Instagram Josephine Skriver
opslaanJosephine Skriver
Foto: Instagram Josephine Skriver

“Het moment toen Alex naar mij keek, ging hij op één knie en vroeg mij ten huwelijk… Ik heb mij nog nooit eerde zo veilig gevoeld in mijn leven. Hij zei: Jij bent mijn grootste avontuur. Mijn sprookje komt uit. Mijn soulmate. Mijn beste vriendin. De liefde van mijn leven! Natuurlijk zei ik miljoenen keren JA! Hij is de persoon die mijn leven zinvol maakt. Een persoon die je een stootje geeft zodat je een nog betere versie van jezelf kan zijn. Een persoon die je niet alleen maar laat dromen… Maar ook geloven! Geloof in je eigen kunnen en doen. Liefde is geen compromis voor jezelf. Alex, ik weet dat jij dit alles bent en nog veel meer. Je kwam in mijn leven en ik heb nooit meer achteromgekeken. Ik hou van jou. Jij bent mijn Aurora Boreal, jouw Jo,” zei het model.

opslaanJosephine Skriver
Foto: Instagram Josephine Skriver

Bohnes was iets discreter, maar legde oook een kleine verklaring af op Instagram. Een foto van de toekomstige bruid, die haar verlovingsring liet zien met de tekst: “Voor altijd!”

Wij houden van elk detail van dit prachtige aanzoek en wensen het koppel veel geluk toe! Wil je nog meer leuke nieuws updates of andere inspiratie? Bekijk dan FacebookInstagram of Pinterest!

Lees ook:

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!