Trouwpak kiezen: waar moet je op letten?

O’MAGGIO geeft de ultieme tips voor het vinden van jouw trouwpak! Bekijk ze snel om het pak van je dromen te vinden

Trouwpak kiezen: waar moet je op letten?
  • De bruidegom
  • Sponsored
  • Bruidegom

Jouw partner heeft zijn of haar bruidskleding al uitgezocht en ook al heb je de kleding nog niet gezien, je weet dat het tijd is om je pak uit te zoeken. Maar welke kleur? En welk model? En een das of vlinderdas? Help! Herkenbaar? Lees snel verder met onderstaande tips wordt het uitzoeken van een pak een feestje op zich!

Die tips schudden we natuurlijk niet uit onze mouw. Nee, ze komen van O’MAGGIO. Dit is een topleverancier op het gebied van trouwpakken. Hier wordt alles op alles gezet om jouw perfecte pak te vinden. Bij O’MAGGIO zetten ze in op klasse. Niet alleen qua kleding, maar ook qua werkwijze. Een pak kopen is hier een echte beleving: ontvangst in de whisky lounge of bar? Shoppen wordt hier een droom die uitkomt. En met de tips van O’MAGGIO kun je alleen maar slagen.

opslaanFoto: O'maggioMeer lezen “Foto: O'maggio”
Foto: O’maggio

Tip 1: Koop bij een winkel die bij je past

De eerste tip van O’MAGGIO is kopen bij een zaak waar jij je op je gemak voelt. Zoek een plek waar ze tijd en aandacht voor je hebben en je ook daadwerkelijk advies geven. Bij O’MAGGIO weten ze dat een trouwpak niet zomaar een pak is en mag je alle tijd nemen. Jij en diegenen die je meeneemt kunnen tijdens het uitzoeken genieten van Italiaanse koffie of wijn.

Tip 2: Let op de kleur

Een hele belangrijke: kies niet alleen een kleur die je mooi vindt, maar ook een kleur die bij jouw haar- en huidskleur past. Ook al is het dragen van een trendkleur misschien een wens, het kan zomaar zo zijn dat die kleur niet goed bij je past. Laat je adviseren over wat wél ideaal voor jou is.

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Tip 3: Kies een maatpak

Een pak uit het vak kan altijd, maar kleren maken de man. Dat weten ze bij O’MAGGIO maar al te goed. Ze werken met de mooiste stoffenhuizen en een pak wordt op maat gemaakt. Op die manier weet jij zeker dat je er tiptop uitziet en dat niets aan het toeval wordt overgelaten.

opslaanFoto: O'maggio
Foto: O’maggio

Met deze drie tips weet je zeker dat jij en je bruid ook qua kleding een perfecte match zullen zijn! De trouwjurk is belangrijk, maar het trouwpak mag daar absoluut niet voor onderdoen. Ben jij enthousiast geworden en wil je een afspraak maken bij O’MAGGIO? Klik dan hier.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

O'MAGGIO Winkels Bruidegom

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!