Waarom jullie NU een bruidsfotograaf met beschikking tot drone moeten inhuren!

Een fotograaf op de grond is natuurlijk voor de hand liggend, maar hebben jullie er wel eens over nagedacht hoe mooi jullie bruiloft er van bovenaf uitziet?

  • Foto en video
  • Aanbeveling

Het kan zijn dat jullie al een heel eind zijn met het plannen van jullie bruiloft… Jullie droomlocatie is geregeld en zelfs de jurk is al binnen. Nu zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf die jullie onvoorwaardelijke liefde vastlegt op jullie grote dag. Een shooter op de grond is natuurlijk voor de hand liggend, maar hebben jullie er wel eens over nagedacht hoe mooi jullie bruiloft er van bovenaf uitziet? Freek van Platimo Fotografie heeft met zijn bruidsfoto’s, gemaakt met een professionele drone, internationale bruidsfotografie awards gewonnen. Daarom hebben wij hem gevraagd waarom bruidsfoto’s door middel van een drone je van het zijn in 2018!

opslaanFoto: Platimo Fotografie
Foto: Platimo Fotografie

Een korte uitleg 

Adverteren

Sommigen zullen hem wel kennen: de drone. Een drone is een klein vliegtuigje dat vanuit de lucht kan fotograferen en filmen (zonder geluid). Er is een lange tijd veel ophef geweest over gebruik van de camera, omdat het voor privacyschending zou zorgen, maar wij zijn helemaal fan van het apparaat! Door gebruik van een drone kan jullie bruiloft vanuit de lucht worden vastgelegd en hoe tof is dat wel niet!?

opslaanFoto: Platimo Fotografie
Foto: Platimo Fotografie

Unieke foto’s met uniek perspectief 

Met een drone kan de fotograaf beelden vast leggen die jullie zonder drone nooit te zien zouden krijgen. De fotograaf heeft vanuit de lucht namelijk een heel ander perspectief. Door dit perspectief zijn de beelden uniek en kan de fotograaf spelen met lijnen, vormen, kleuren etc. wat zorgt voor enorm toffe beelden!

opslaanFoto: Platimo Fotografie
Foto: Platimo Fotografie

Originele foto’s 

Er zijn een aantal foto’s die standaard op een bruiloft naar voren komen, zoals wanneer de mannen met zijn allen op een rijtje staan. Nu willen we dit soort foto’s absoluut niet afkraken, maar wat ons betreft zijn spontane en onverwachte foto’s leuker dan de geposeerde foto’s van de bruiloft. Met een drone kan je dit helemaal anders en veel groter aanpakken. Zie het voorbeeld hieronder, dat is toch te gek!?

opslaanFoto: Platimo Fotografie
Foto: Platimo Fotografie

Video is ook mogelijk 

Alsof we nog niet fan genoeg waren, kun je met een drone ook nog video-opnames maken. Eén van de vele voordelen van een trouwvideo gemaakt door een drone is dat je veel meer bereik hebt. Je kunt jullie hier bijvoorbeeld ook vanuit de lucht laten filmen wanneer jullie in de trouwauto onderweg zijn naar een nieuwe locatie. Een ander voordeel van een drone is dat hij zowel laag als hoog kan filmen en dat het beeld niet schokt. Jullie kunnen de gasten dus alsnog van dichtbij filmen, maar je hoeft niet steeds met de camera volop hun neus te zitten. Zo kunnen jullie ook tante Marielle die last heeft van cameravrees op de trouwvideo krijgen. Winnen! 

opslaanFoto: Platimo Fotografie
Foto: Platimo Fotografie

Last but not least… 

Als jullie kiezen voor een drone hoeven jullie niet eens meer na te denken over een bedankje voor de gasten. Ook hier komt de drone namelijk van pas! Ga eens met alle gasten bij elkaar staan en maak een groepsfoto. Print de foto’s uit, stop ze in een leuk kaartje en voilà, je hebt een super origineel bedankje, waardoor niemand jullie bruiloft ooit nog zal vergeten! Nog een pluspunt: doordat de foto vanuit de lucht wordt gemaakt staat iedereen erop.

opslaanFoto: Platimo Fotografie
Foto: Platimo Fotografie

Wij zijn letterlijk en figuurlijk ondersteboven van het resultaat van de foto’s van Freek van Platimo FotografieZijn jullie net zo enthousiast over deze te gekke foto’s en willen jullie dit ook op de bruiloft? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Freek om te kijken of hij nog beschikbaar is op jullie grote dag!

Voor meer inspiratie en te gekke win acties volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Platimo Bruidsfotografie Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!