White Gallery London 2017 – Een exclusieve showroom voor de beste designs in de bruidsindustrie

Met 2017 al in volle gang is ook de bruidsindustrie druk bezig met allerlei nieuwe trends en het organiseren van evenementen voor het nieuwe jaar. Bij Zankyou konden we het leukste bruidsevenement van het jaar niet aan ons voorbij laten gaan: White Gallery London, wat plaats vind van zondag 14, tot dinsdag 16 mei 2017 in Battersea Evolution in Londen.

Dit unieke evenement is wereldwijd bekend om zijn modeshows van topklasse; de mooiste ontwerpen komen hier tot leven. De gasten van White Gallery London kunnen hier alvast de 2018 collecties bekijken van de beste Britse en internationale designers uit de bruidsindustrie.

White Gallery London
White Gallery London

White Gallery London is het enige inkoop evenement in de bruidsindustrie waarbij de focus ligt op de meest exclusieve bruidsmode en accessoires. Iedere designer die zijn/haar collectie hier wil laten zien moet eerst worden geaccepteerd door middel van een streng selectie proces. Hierdoor zullen alleen de beste designers met de meest inspirerende collecties van over de hele wereld voorbij komen.

Maarliefst 80 prestigeuze namen uit de bruidsindustrie gebruiken de White Gallery in London als platform om hun nieuwe collecties te lanceren. Je kunt zeker verwachten dat je de grootste namen uit de bruidsindustrie voorbij gaat ziet komen, zoals: Alan Hannah, Caroline Castigliano, Catherine Deane, Eliza Jane Howell, Jesus Peiró en Stephanie Allin.

Modeshows

De catwalk bij de White Gallery in Londen is waar de trends voor het volgende seizoen gezet worden. Internationale inkopers en journalisten van over de hele wereld worden uitgenodigd om de nieuwste collecties te komen bekijken. Bezoekers hebben de mogelijkheid om de collecties van wereldberoemde designers als eerste te zien. Ook zullen de meest getalenteerde Britse ontwerpers aanwezig zijn.

White Gallery London
White Gallery London
White Gallery London - Sassi Holford
White Gallery London – Sassi Holford

Individuele shows zullen gegeven worden door de ontwerpers Alan Hannah, Savin London en Sassi Holford. De shows van Alan Hannah en  Sassi Holford zijn alleen voor genodigden, dus om ervoor te zorgen dat jij deze geweldige shows niet zult missen moet je persoonlijk contact opnemen met deze designers om jouw plaats te bemachtigen. De show van Savin London is voor alle bezoekers van de White Gallery toegankelijk!

White Gallery London - Savin London
White Gallery London – Savin London
White Gallery London - Alan Hannah
White Gallery London – Alan Hannah

Nieuwe Talenten

Niet allen kunnen bezoekers genieten van exclusieve catwalk shows en bruidsmode van de meest beroemde designers, ook hebben zij het privilege om de collecties van opkomende talenten te bekijken.

Adam ZoharAmy Mair Couture, Blossom Veils & Accessories, Emily Victoria White, Florence, enRaishma zijn erg getalenteerde designers waarvan verwacht word dat zij ontzettend groot gaan worden in de bruidsindustrie. Zij zullen hun collecties laten zien in de ¨New Talents¨ afdeling van de show.

White Gallery London
White Gallery London
White Gallery London
White Gallery London

Mis dit evenement niet! Als jij op zoek bent naar de beste labels en de nieuwste en meest innovatieve designs, zorg dan dat je je nu inschrijft.

—————————————————————————————————————————————–

LOCATIE ADRES

Chelsea Bridge Entrance

Battersea Park

London

SW11 4NJ

United Kingdom

Telefoonnummer: +44 (0)207 836 1035

OPENINGSTIJDEN

Zondag 14 mei: 9.30 – 18.30

Maandag 15 mei: 9.30 – 18.00

Dinsdag 16 mei: 9.30 – 16:00

Laat een bericht achter

Credit: Alicia Post Photography
Deze bijzondere Real Wedding van Chrissy & Benji moet je zien!
Zorg dat je trouwdag de dag is waar JULLIE van hebben gedroomd! Uniek, gedurfd, bijzonder én superromantisch: bekijk de real wedding van Chrissy en Benji!
Credits: D-eYe photography
Stoere Styled Shoot met Game of Thrones thema!
Een bruiloft hoeft niet standaard te zijn met wit en pasteltinten. Dat het ook anders kan, laat deze styled shoot in het thema van de serie Game of Thrones zien. Een donkere bruiloft voor een stoere bruid en bruidegom.
Credits: Daniëlle Guillonard
Styled Shoot: Brides Night Out
Deze Styled Shoot is een must-see voor alle brides to be! Mis hem niet en raak geïnspireerd voor je eigen bruiloft.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie