WINACTIE: Win de No Stress Wedding Class Instagram Training van The Memory Factory!

Maak t/m 28 oktober 2020 kans op een 12 weken durende Instagram Training met alle tools voor een perfect georganiseerde en onbezorgde bruiloft!

WINACTIE: Win de No Stress Wedding Class Instagram Training van The Memory Factory!
Credits: Uliana Kochneva
  • Organiseren bruiloft
  • Bruidspaar

Ben jij onlangs ten huwelijk gevraagd? Of ken je iemand die binnenkort gaat trouwen? Dan mag je deze winactie zeker niet missen! Wat kun je winnen? Een Instagram Training voor een perfect georganiseerde bruiloft van weddingplanner  The Memory Factory  twv €79,

Adverteren

In 8 wedding classes via Instagram krijg je alle tools in handen voor een perfect georganiseerde bruiloft, zodat je vol zelfvertrouwen en met veel plezier een onvergetelijke bruiloft van A-Z kan organiseren.

Lees ook: Zankyou presenteert, de No Stress Wedding Class

opslaan
Credits: Stance Photography

KANS MAKEN?

1. Tag het aanstaande bruidspaar/je aanstaande in de comments en laat ons weten waarom hij/zij de No

Stress Wedding Class verdient!

2. Volg @zankyounederland @thememoryfactory op Instagram

3. Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 28 oktober 2020 12:00 uur. Op deze dag maken wij de winnaar/winnares bekend!

opslaan
Credits: The Memory Factory

Algemene voorwaarden:

Deze winactie wordt aangeboden door Weddingplanner en ceremoniemeester The Memory Factory vermeld bij de winactie en deze acties worden op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram of geassocieerde partijen. Door mee te doen met één of meerdere van deze winacties bevestig je dat je 18 jaar of ouder én woonachtig in Nederland of België bent, dat je Instagram ontheft uit alle verantwoordelijkheid en dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Instagram, Zankyou Ventures S.L. en van deze winactie. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. De winnaar wordt willekeurig gekozen en bekend gemaakt op 28 oktober 2020 na het sluiten van de winactie. De winnaar heeft 7 natuurlijke dagen om zijn of haar prijs te claimen. Het bedrijf dat de prijs beschikbaar stelt, is volledig verantwoordelijk voor het feit dat de willekeurig gekozen winnaar de prijs in goede orde ontvangt en/of hier gebruik van mag maken, Zankyou Ventures S.L. kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. De persoonlijke gegevens die door een gebruiker worden verstrekt, worden opgenomen in een gegevensbestand dat word beheerd door Zankyou Ventures SL, bedrijf gevestigd in Madrid, Camino Fuente de la Mora 9, 28050. Ze worden vertrouwelijk behandeld aan de hand van onze privacyregeling en in overeenstemming met de bepalingen van organieke wet 15/1999 van 13 december, waardoor gebruikers deze kunnen inzien, aanpassen en laten verwijderen. Gegevens worden uitsluitend gedeeld met de leverancier die de actie aanbiedt. Gebruikers kunnen verzet uitoefenen door contact op te nemen met: help @ zankyou.com. Help ons deze gegevens up-to-date te houden door wijzigingen door te geven.

Meer informatie over de No Stress Wedding Class en hoe je kunt deelnemen lees je hier.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

The Memory Factory Weddingplanners
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!