Dit zijn de winnaars van ZIWA 2017!

Deze maandag was de laatste dag dat er gestemd kon worden voor ZIWA 2017, de tweede editie van de Zankyou International Wedding Awards. Dit zijn prijzen voor de beste professionals uit de bruiloftsindustrie van over de hele wereld: voor én door professionals.

We willen jullie niet langer in spanning houden en bekend maken wie de winnaars van ZIWA 2017 in Nederland zijn! De winnaars zijn op de hoogte gebracht. Bent u één van hen?

ziwa2017-comunicar-rrss

U kunt alle winnaars hier vinden.

Hier vindt u de winnaars per regio, en hier per categorie.

Iedereen bedankt voor de deelname en voor de stemmen! Voor ons was het weer een genoegen om de beste professionals uit de bruidsindustrie een prijs te kunnen toekennen! Tot in 2018!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

ZIWA 2017 is afgelopen!
ZIWA 2017 is afgelopen!
Zeer binnenkort zullen we weten wie de winnaars in verschillende categorieën van de Zankyou International Wedding Awards 2017 zijn. Ben jij één van hen?
Credits: Zankyou
Het einde van ZIWA 2016!
Ben jij al klaar voor de uitslage van de ZIWA 2016? Het is bijna zover!
Credits: SUEGRAPHY
Styled Video Shoot: 8 redenen waarom dit een super leuke toevoeging is aan je bruiloft!
In samenwerking met een van de beste videografen van Nederland hebben wij een lijstje samengesteld van alle redenen waarom een Styled Video Shoot een MUST is voor jouw bruiloft!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie