Dit zijn de winnaars van ZIWA 2017!

Deze maandag was de laatste dag dat er gestemd kon worden voor ZIWA 2017, de tweede editie van de Zankyou International Wedding Awards. Dit zijn prijzen voor de beste professionals uit de bruiloftsindustrie van over de hele wereld: voor én door professionals.

We willen jullie niet langer in spanning houden en bekend maken wie de winnaars van ZIWA 2017 in Nederland zijn! De winnaars zijn op de hoogte gebracht. Bent u één van hen?

ziwa2017-comunicar-rrss

U kunt alle winnaars hier vinden.

Hier vindt u de winnaars per regio, en hier per categorie.

Iedereen bedankt voor de deelname en voor de stemmen! Voor ons was het weer een genoegen om de beste professionals uit de bruidsindustrie een prijs te kunnen toekennen! Tot in 2018!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Credits: Shutterstock
Deze kerstmarkten mag je ook dit jaar niet missen!
Met de kerst voor de deur zijn weer heel wat steden omgetoverd tot een Winter Wonderland met een gezellige kerstmarkt. Waar moet je naartoe? Wij zetten vandaag de beste kerstmarkten ter wereld voor je op een rijtje!
Foto: Mark Hadden
Wie vraag je als getuigen bij je huwelijk?
De getuigen zijn enorm belangrijk op de bruiloft, want zonder hen is er geen huwelijk! Maar hoe kies jij eigenlijk je getuige?
Foto Credits: Primark
Primark heeft een lijn met ¨low-cost¨ bruiloft accessoires gelanceerd!
De brides and grooms to be van tegenwoordig zijn slim in het vinden van allerlei manieren om het bruiloft budget verstandig te besteden, zonder in te hoeven leveren in stijl! Wat dachten jullie van bruidsaccessoires van Primark?

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie