Zelf je bruiloft regelen, met advies en tips van een weddingplanner!

Regel Je Eigen Bruiloft – Online films die je verder gaan helpen.

Je eigen bruiloft regelen is ontzettend leuk, je zult hieraan samen veel mooie en bijzondere momenten beleven!

Maar, hoe leuk het ook is om jullie eigen bruiloft te organiseren, je zult verschillende (moeilijke) keuzes moeten maken en er is veel te doen!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan: een planning opstellen, jullie budget bepalen en bijhouden, een locatie zoeken die bij jullie past, leveranciers vinden voor bijvoorbeeld de catering, een leuk adres voor het uitzoeken van jullie bruidskleding, een geschikte ceremoniemeester vragen en deze ook aansturen en vergeet niet dat er ook nog wettelijke zaken zijn waar jullie aan dienen te voldoen. En wat te denken van alle leuke details die jullie bruiloft uniek gaan maken. Het is een leuke periode, maar het kan ook stressvol zijn.

Wanneer jullie budget het toe laat is het misschien fijn om de hulp van een professionele weddingplanner in te kunnen schakelen. Deze neemt veel werk uit handen en zorgt voor rust, zodat jullie kunnen genieten en je bezig kunnen houden met de leuke details.

Als jullie het toch erg leuk vinden om het gewoon helemaal zelf te organiseren is er sinds kort een leuk nieuw product: RegelJeEigenBruiloft.nl.

Via Online films krijg je advies en tips van een ervaren weddingplanner.
Margot Nieuwold heeft al vele bruiloften georganiseerd als weddingplanner en bruiloften als ceremoniemeester begeleid. Ze is op de hoogte van de laatste trends, kent veel trouwlocaties, leuke bruidswinkels, goede leveranciers, etc.

Op www.regeljeeigenbruiloft.nl deelt ze haar kennis met jullie! Je vindt er verschillende korte gratis filmpjes. In deze gratis filmpjes geeft Margot alvast enkele tips over verschillende onderwerpen.

Wanneer je meer over dit onderwerp wilt weten, kun je via de website ook kiezen om online films te kopen die dieper in gaan op het specifieke onderwerp. Bij de meeste films ontvang je ook nog documenten die je goed kunt gebruiken voor de organisatie van jullie bruiloft, zoals draaiboeken, checklijsten etc. Zo ben je in één keer op de hoogte van de laatste trends, de dingen die je echt niet moet vergeten en organiseer je zelf jullie bruiloft, maar met advies en tips van een ervaren weddingplanner!

 Er zijn 8 online films, met de volgende onderwerpen;

  1. De Basis
  2. De Planning,
  3. Het Budget,
  4. De Locatiekeuze,
  5. De Leveranciers,
  6. De Ceremoniemeester,
  7. De Wettelijke Zaken
  8. De Puntjes op de i

Extra leuk: Om de lancering van het product te vieren, kun je nu gratis het E-Book; De Succesformule voor Iedere Bruiloft, downloaden. Ga daarvoor snel naar: www.regeljeeigenbruiloft.nl

Laat een bericht achter

Foto: Myrthe Regelt Het
De beste weddingplanners uit Noord-Holland! Laat jullie bruiloft perfect verlopen
Ben je nog op zoek naar een weddingplanner? Zo ja, bekijk dan hier de beste weddingplanners uit Noord-Holland.
Orgineel gastenboek voor je bruiloft met onze 10 tips en alternatieven!
Orgineel gastenboek voor je bruiloft met onze 10 tips en alternatieven!
Vergeet het gastenboek voor op je bruiloft niet toe te voegen, want er zijn waanzinnig veel leuke ideeën hoe jij dit het origineelst kunt aanpakken, lees gauw verder!
Credits: Rox and San Bruidsfotografie
Maak de gastenlijst voor je bruiloft met deze 6 tips!
Weet je niet precies wie je allemaal moet uitnodigen voor je bruiloft? Bekijk dan hier 5 tips die wij bij Zankyou meegeven zodat jouw gastenlijst compleet is.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie