Adverteren

6 belangrijke dingen die je moet testen voor de bruiloft

Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat sommige aspecten tijdens de drukte nog wel eens verloren gaan, hebben we zes dingen op een rijtje gezet die goed zijn om te testen voor je grote dag.

  • Organiseren bruiloft
  • Adviseren
  • Aankomst bruidspaar
  • Openings dans
  • Bruidspaar

Bij het organiseren van een bruiloft moet je aan duizend dingen denken. Omdat we ons kunnen voorstellen dat sommige aspecten nog wel eens verloren gaan, hebben we zes dingen op een rijtje gezet die goed zijn om te testen voor je grote dag. Hopelijk verloopt jouw dag met deze checklist zo perfect mogelijk!

opslaanCredits: Dario Endara Photography
Credits: Dario Endara Photography

1. Je make-up

Adverteren

Het is niet verstandig je make-up op de grote dag voor het eerst door een make-up artist te laten doen. Het is aan te raden eerst een afspraak te maken voor een proef make-up. Zo weet je hoe je eruit gaat zien of wat je juist anders zou willen. Vergeet niet het is jouw dag is en dat jij degene bent die beslist hoe je eruit wil zien. Wees dan ook niet bang om een visagist te vertellen wat je wil en wat er eventueel anders moet!

2. Het kapsel

Hiervoor geldt eigenlijk hetzelfde als bij de make-up, een testkapsel laten doen is heel belangrijk. Misschien is er op de trouwdag zelf niet genoeg tijd om het een en ander uit te proberen dus doe dit vooraf. De kans is groot dat het dezelfde persoon of hetzelfde team betreft als bij de make-up dus je kunt meteen twee vliegen in één klap slaan.

opslaanCredits: Dario Endara Photography
Credits: Dario Endara Photography

3. De jurk!

Door de vaak lange tijd die tussen aankoop van de jurk en de trouwerij zit, bestaat de kans dat deze een paar centimeter te groot of te klein is geworden. Het is dus heel belangrijk om een paar weken voor de grote dag de jurk nog eens uitgebreid te passen. Zo is er nog genoeg tijd de jurk te vermaken.

opslaanCredits: Annelien Nijland
Credits: Annelien Nijland

4. Het menu

Het kiezen van een menu behoort tot de basis van de organisatie van elke bruiloft, maar besef goed dat het kiezen van de juiste cateraar helpt om je feest tot een succes te maken. Het is dus verstandig ruim op tijd op zoek te gaan naar jouw favoriet.

5. De ingang van de kerk

Hoe vreemd dit ook mag klinken, dit punt kan van cruciaal belang zijn omdat de weg naar het altaar op de grote dag zo belangrijk is. Het is dan ook verstandig dit proces te oefenen met ouders, bruidsmeisjes etc. Als iedereen weet waar hij of zij moet staan en wanneer diegene naar het altaar moet lopen, zal dit tijdens de ceremonie veel soepeler verlopen.

Als je wil dat alle facetten van de bruiloft verlopen zoals jij in gedachten hebt, is het slim een weddingplanner aan te nemen. Deze zorgt ervoor dat alle details kloppen en dat jullie als bruidspaar hier niet de hele dag mee bezig hoeven te zijn!

opslaanCredits: De Grote Dag
Credits: De Grote Dag

6. De eerste dans

De eerste dans gebeurt voor de ogen van al jullie vrienden en familie, dus je wil dat deze enigszins soepeltjes verloopt. Het is dus slim te weten wat jullie willen en de dans van tevoren te oefenen. Hebben jullie twee linkervoeten? Dan kun je er zelfs voor kiezen een aantal lessen te nemen of het advies in te winnen van een deskundige. Zo kunnen jullie de gasten pas echt verrassen!

opslaanCredits: Dario Endara Photography
Credits: Dario Endara Photography

Naast deze checklist raden we ook nog 7 fundamentele dingen die je niet mag vergeten bij het plannen van je bruiloft aan.

Auteur: Rebecca Seunis

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

De Grote Dag Trouwfotografen
Dario Endara Photography Trouwfotografen
Annelien Nijland Fotografie Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!