ZIWA 2017 is bijna afgelopen! Nog maar 5 dagen, heb jij al gestemd?

Je leest het goed: de periode van het stemmen is bijna voorbij! De dagen vliegen voorbij en het duurt nog maar 5 dagen voordat we weten wie de winnaars van de Zankyou International Weddings Awards 2017 zijn. Zoals je weet zijn de ZIWA awards de beste awards in de bruiloftsindustrie en ook in deze tweede editie worden de beste professionals verkozen door andere professionals.

Jij kunt één van de winnaars zijn en internationale erkenning verdienen als gewaardeerde collega in de bruidsindustrie. Waar wacht je nog op! Moedig andere professionals aan om te gaan stemmen!

Als jij nog geen e-mail hebt ontvangen om te stemmen, of als je het formulier kwijt bent, dan kun je deze opnieuw aanvragen door een e-mail naar help@zankyou.com of naar anke.beukema@zankyou.com te sturen.

ziwa2017-faltan5dias (1)

De laatste dag om te stemmen is 20 maart, en op 27 maar zullen wij contact opnemen met de winaars in elke categorie. Dus let op je mailbox die dag!

En als jij nog wilt stemmen, dan kan dat via de volgende links. Als jij een bruid of bruidegom bent via:  https://zankyou.typeform.com/to/gR84Cz of als jij een leverancier bent via: https://zankyou.typeform.com/to/idu1Jc.

Onthoud dat om een stem achter te kunnen laten, je geregistreerd moest zijn op Zankyou op het moment dat ZIWA begon.

Zankyou Ventures S. L. behoudt zich het recht voor om de deelname van een deelnemer die zich niet aan de regels houdt of in strijd is met de geest van deze wedstrijd te weigeren. Evenals het recht om de deelname te wijzigen/annuleren indien dit noodzakelijk wordt geacht. De wedstrijd eindigt op 20 maart 2017 en de winnaars worden bekend gemaakt met ingang van 27 maart 2017. De persoonsgegevens die via het inschrijfformulier worden opgegeven, worden opgenomen in een bestand van Zankyou Ventures SL; een bedrijf gevestigd in Spanje, Calle Faraday 7, 28049 te Madrid. De gegevens worden gebruikt voor de deelname aan deze wedstrijd. Deze worden op vertrouwelijke wijze en in overeenstemming met de bepalingen van de 15/1999 Wet, van 13 december 1991 behandeld, zodat gebruikers toegang hebbent tot hun gegevens, gegevens kunnen corrigeren en hun gegevens kunnen annuleren, door contact op te nemen met: help @ Zankyou.com. Help ons om deze gegevens actueel te houden door ons op de hoogte te brengen van alle wijzigingen die zich kunnen voordoen. 

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
Trouwen is geweldig, maar hoe vermaken jullie bruidskinderen zich?
Hoe zorgen jullie ervoor dat de bruidskinderen zich vermaken en belangrijk voelen op jullie trouwdag? Lees hier activiteiten voor de bruidskinderen!
 Sweetheart Fall/Winter 2017
Dé collectie die alle trends perfect combineert: Sweetheart Herfst 2017
Sweetheart Herfst 2017 combineert moderne trends met tijdloze bruidsmode in een lijn van geweldige bruidjurken met de ¨wow¨ factor. Deze romantische en moderne collectie heeft onze harten gestolen!
Foto: Stefan Sanders Fotografie
De beste nieuwe trouwfotografen uit Maastricht op Zankyou in 2017!
Ga jij trouwen in Limburg? Wij hebben een selectie van de beste nieuwe trouwfotografen uit Maastricht (en omstreken) voor je op een rijtje gezet.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie