X

10 workout oefeningen om te doen met je partner!

We weten dat sport, vooral in het begin, meer een mentale oefening dan een fysieke is. Het is moeilijk om te beginnen en nog moeilijker om het vol te houden. Daarom konden wij het niet laten om dit nieuwe filmpje van Runtastic Fitness met jullie te delen dat leuke oefeningen laat zien die jij en je partner samen kunnen doen. Zo spendeer je en gezellig wat tijd samen en jullie zitten straks strakker in je vel op de grote dag. Bonus!

Het enige wat je hoeft te doen is drie keer per week, een half uurtje per dag, deze 10 oefeningen en jij loopt straks samen met je partner zo strak als het maar kan rond op jullie trouwdag. Fit worden was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Lees ook de onderwerpen die je besproken moet hebben met je partner voor de grote dag voor nog meer quality time samen. Hierdoor gaan jullie zowel mentaal als fysiek op z’n best het huwelijk in!

Video credits: Runtastic Fitness
Foto credits: Fotografie Plus

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie