10 workout oefeningen om te doen met je partner!

We weten dat sport, vooral in het begin, meer een mentale oefening dan een fysieke is. Het is moeilijk om te beginnen en nog moeilijker om het vol te houden. Daarom konden wij het niet laten om dit nieuwe filmpje van Runtastic Fitness met jullie te delen dat leuke oefeningen laat zien die jij en je partner samen kunnen doen. Zo spendeer je en gezellig wat tijd samen en jullie zitten straks strakker in je vel op de grote dag. Bonus!

Het enige wat je hoeft te doen is drie keer per week, een half uurtje per dag, deze 10 oefeningen en jij loopt straks samen met je partner zo strak als het maar kan rond op jullie trouwdag. Fit worden was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Lees ook de onderwerpen die je besproken moet hebben met je partner voor de grote dag voor nog meer quality time samen. Hierdoor gaan jullie zowel mentaal als fysiek op z’n best het huwelijk in!

Video credits: Runtastic Fitness
Foto credits: Fotografie Plus

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Video De spectaculaire huwelijksvideo opgenomen door een hond!
De spectaculaire huwelijksvideo opgenomen door een hond!
Een Siberische husky filmt de bruiloft van zijn baasjes op dezelfde plek waar hun eerste date 10 jaar geleden heeft plaatsgevonden.
Video Bruidskapsels van het jaar 1960 tot nu... Bekijk het verschil!
Bruidskapsels van het jaar 1960 tot nu... Bekijk het verschil!
Bekijk de nieuwe video van BuzzFeed en laat je inspireren door de kapsels van vroeger en van nu!
Video Emotioneel en heel lief: Dochters passen de trouwjurk van hun moeder voor het eerst!
Emotioneel en heel lief: Dochters passen de trouwjurk van hun moeder voor het eerst!
In deze video proberen vrouwen de trouwjurk van hun moeder voor het eerst aan! Dit zorgt voor zowel komische en ontroerende momenten.

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie