Alle details over de royal wedding: Prins Harry en Meghan Markle stappen in het huwelijksbootje!

Eindelijk is het tijd voor dé bruiloft van het jaar: op zaterdag 19 mei stappen Prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje!

  • Beroemdheden
  • International

Eindelijk is het tijd voor dé bruiloft van het jaar: op zaterdag 19 mei stappen Prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje! We hebben er lang op moeten wachten en wij van Zankyou willen natuurlijk dat jij geen enkel detail van deze belangrijke dag hoeft te missen! Het liefdeskoppel zal elkaar het jawoord geven terwijl de hele wereld toekijkt!

Adverteren

Altijd al hebben de bruiloften van het Britse koningshuis veel opwinding gegenereerd… het huwelijk van de zoon van Charles of England en Lady Di is daarop zeker geen uitzondering! Prins Harry kiest voor een getrouwd leven met actrice Meghan Markle. Alle ogen zullen gericht zijn op dit prachtige koppel tijdens de huwelijksceremoni in de St. George kapel van Windsor Castle.

De bruiloft begint om 13:00 Nederlandse tijd en via deze video ben je in ieder geval al op de hoogte van de belangrijkste details!  Van de trouwlocatie tot de decoratie, en van de vele beroemde gasten  tot het kostuum van Prins Harry… Maar, bovenal, ook de trouwjurk die Meghan zal dragen. We zijn zo benieuwd!

Klik op play en mis geen enkel detail van dé bruiloft van het jaar!

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trouw trends? Volg ons dan op PinterestInstagram en Facebook

 

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!