Bekijk nu deze 2 superleuke haarstijlen voor de zomerse bruiloft!

De zomer komt er eindelijk aan en het trouwseizoen is weer in volle gang! Heerlijk! Met mooi weer, waar we natuurlijk allemaal van houden, komen spontaan de jurkjes en rokken uit de kast. Ook is het altijd heerlijk om lekker te experimenteren met nieuwe trends wat betreft make-up en haarstijlen. Over dit laatste hebben wij een super leuk filmpje voor je!

Iedereen is waarschijnlijk wel bekend met de bohemian trend. Vooral in de zomer komt bij veel dames de innerlijke hippie naarboven. En wat is er nou meer bohemian, zomers én leuker dan een mooie vlecht? Het is niet alleen helemaal trendy op dit moment maar ook onwijs leuk. Het geeft een speelser effect en kan je look echt maken.

In dit filmpje laat beauty expert, Lilith Moon, twee onwijs mooie haarstijlen zien met een vlecht. Deze haarstijlen zijn zowel leuk voor de bruid als voor de bruiloftgast. Als bruid kun je voor het ultieme bohemian effect een bloemenkrans toevoegen aan het kapsel. Als je toch meer van de klassieke look houdt bestaan er hele mooie haarklemmen of klipjes met parels waarmee jouw look een echte hit wordt. Als bruiloftgast maak jij je look compleet met een wavy maxidress of jumpsuit met mooie pumps.

Bekijk nu het filmpje en probeer zelf deze twee mooie haarstijlen!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

Video Deze dansvideo is één en al vrijheid blijheid met een zeer romantische einde!
Deze dansvideo is één en al vrijheid blijheid met een zeer romantische einde!
Wanneer choreografie onderdeel is van een huwelijksaanzoek, dan mag het belangrijkste element originaliteit zeker niet ontbreken!
Video De speech van deze vader op zijn dochter´s bruiloft is het meest ontroerende en liefdevolle gebaar dat wij ooit hebben gezien!
De speech van deze vader op zijn dochter´s bruiloft is het meest ontroerende en liefdevolle gebaar dat wij ooit hebben gezien!
Dit is absoluut het meest romantische, liefdevolle en persoonlijke gebaar dat een vader kan geven voor zijn dochter!
Video Gaaf! Deze bruiloft is geïnspireerd op The Great Gatsby!
Gaaf! Deze bruiloft is geïnspireerd op The Great Gatsby!
Prachtige beelden van de bruiloft van Mylene en Romeo, die op The Great Gatsby is geïnspireerd. De bruid droomde altijd al van een jaren 20 thema bruiloft, wij denken dat haar droom meer dan is uitgekomen! En oja, de mooie bruidsjurk is gemaakt door de oma van Mylene!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie