Bekijk nu deze 2 superleuke haarstijlen voor de zomerse bruiloft!

De zomer komt er eindelijk aan en het trouwseizoen is weer in volle gang! Heerlijk! Met mooi weer, waar we natuurlijk allemaal van houden, komen spontaan de jurkjes en rokken uit de kast. Ook is het altijd heerlijk om lekker te experimenteren met nieuwe trends wat betreft make-up en haarstijlen. Over dit laatste hebben wij een super leuk filmpje voor je!

Iedereen is waarschijnlijk wel bekend met de bohemian trend. Vooral in de zomer komt bij veel dames de innerlijke hippie naarboven. En wat is er nou meer bohemian, zomers én leuker dan een mooie vlecht? Het is niet alleen helemaal trendy op dit moment maar ook onwijs leuk. Het geeft een speelser effect en kan je look echt maken.

In dit filmpje laat beauty expert, Lilith Moon, twee onwijs mooie haarstijlen zien met een vlecht. Deze haarstijlen zijn zowel leuk voor de bruid als voor de bruiloftgast. Als bruid kun je voor het ultieme bohemian effect een bloemenkrans toevoegen aan het kapsel. Als je toch meer van de klassieke look houdt bestaan er hele mooie haarklemmen of klipjes met parels waarmee jouw look een echte hit wordt. Als bruiloftgast maak jij je look compleet met een wavy maxidress of jumpsuit met mooie pumps.

Bekijk nu het filmpje en probeer zelf deze twee mooie haarstijlen!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie