Bruidsjurken collectie van: Sottero en Midgley Herfst 2015

Laat je inspireren door de prachtige Bridal Fall Collection 2015 van Maggie Sottero en Midgley weerspiegelt de hedendaagse, moderne bruid. Sexy lijnen, verleidelijk, maar ook natuurlijke elementen zijn slechts een paar van de woorden die deze collectie beschrijven. Het vakmanschap van elke jurk is net zo uniek als de bruid zelf zal zijn in deze jurk. Alleen de beste materialen, zoals silk, hand gestikte Swarovski stenen en andere elementen worden gebruikt bij het maken van deze jurk om zo de perfecte rode loper look te creëren.

Mis de oogverblindende wereld van Maggie Sottero en Midgley niet, ze blijven je verbluffen!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Video Haute couture show van Elie Saab - herfst- wintercollectie 2013
Haute couture show van Elie Saab - herfst- wintercollectie 2013
Wij worden stil van zowel de bruidsmode als de haute couture ontwerpen van designer Elie Saab? Hier de adembenemende show van zijn herfst- wintercollectie voor 2013.
Video Victor & Rolf herfst- wintercollectie: romantisch maar niet ´cute´
Victor & Rolf herfst- wintercollectie: romantisch maar niet ´cute´
Met deze nieuwe collectie wilden Victor & Rolf een romantische, zachte collectie neerzetten, maar eentje die ´never cute´ werd. Romantisch met een donker randje dus. En daar zijn ze zeer goed in geslaagd!
Video Bridal Fashion Week - Maggie Sottero Runway Lente 2015
Bridal Fashion Week - Maggie Sottero Runway Lente 2015
Bridal Fashion Week - Maggie Sottero Runway Lente 2015

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie