De evolutie van handtassen in de afgelopen 100 jaar!

Als er iets is waar vrouwen geen genoeg van kunnen krijgen, dan zijn het wel tassen! En er is altijd een reden om een nieuwe tas te kopen. “Deze kleur past perfect bij de nieuwe auto.“ Of: “Dit is een echte klassieker. Deze tas kan ik nog tien jaar dragen.“Of: “Dit is toch helemaal geen tas. Dit is een business bag … ideaal voor mijn laptop”

Maar we moeten toegeven… wij houden ook van tassen en vinden het een van de belangrijkste elementen van de outfit van een vrouw. Het is de finishing touch en reflecteerd onze persoonlijke stijl. Handtassen en portemonnee hebben door de geschiedenis heen geëvolueerd, de vormen, stijlen en materialen zijn veranderd. In de 19e eeuw, het tijdperk van de Industriële Revolutie, werden vele nieuwe productiemethoden en technieken ontwikkeld. Nieuwe materialen zoals papier-maché, ijzer en geslepen staal zagen het daglicht en werden toegepast voor de productie van tassen, met nieuwe tasvormen als gevolg. De handbagagetas voor in de trein was de voorloper van de hedendaagse handtas!

De video van vandaag toont de merkwaardige evolutie van handtassen in de afgelopen honderd jaar. Wat een verandering in stijl, vorm en kleur!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Video Het aandoenlijke jubileum van een 60-jaar getrouwd stel
Het aandoenlijke jubileum van een 60-jaar getrouwd stel
Bekijk deze schattige video van een 60 jaar getrouwd echtpaar!
Video Een verlamde man danst zijn eerste dans met zijn vrouw na twee jaar huwelijk!
Een verlamde man danst zijn eerste dans met zijn vrouw na twee jaar huwelijk!
Soms brengt het leven ook mooie verrassingen met zich mee..
Video Een videograaf op jullie bruiloft? Professionals vertellen waarom dit een heel goed idee is!
Een videograaf op jullie bruiloft? Professionals vertellen waarom dit een heel goed idee is!
Bekijk hier de 4 beste videografen van Nederlandse bodem vanuit Zankyou's oogpunt!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie