De liefdevolle trouwvideo van Maaike en Kees Jan

Laat je inspireren met deze prachtige trouwvideo van Maaike en Kees Jan! Want een ding is zeker, het is bijzonder mooi en emotioneel!

  • Real Weddings

Dolgelukkig en nadat zij al twee prachtkinderen op de wereld hadden gezet zijn Maaike en Kees Jan na maar liefst 12,5 jaar samen in het huwelijksbootje gestapt. Hoewel hier geen huwelijk meer nodig is, werd de wens alsmaar groter om toch nog te trouwen en dus is dat wat ze hebben gedaan in april 2017. De video is geschoten door Pure Filmseen team van professionele videografen.

Adverteren

Het aanzoek van Maaike en Kees Jan was wel heel speciaal. Toen Maaike 30 werd op 11 juni 2016 zijn zij een weekendje weg geweest naar het Hof van Saksen met een heleboel familie en vrienden die af wisten van Kees Jan zijn plannen. Wetende dat Kees Jan bezig was met het regelen van iets, heeft Maaike hier op ingespeeld. Evelien had een beamer geregeld (waardoor Kees Jan dacht dat er iets voor Maaike kwam), maar tot zijn verbazing kwam hier een reeks aan foto’s van Maaike en Kees Jan de afgelopen jaren. Hierop volgde een snikkende Maaike met de mooie vraag of Kees Jan met haar wilde trouwen.

Maaike en Kees Jan zijn getrouwd in De Kruimel in Gasselte. Ze houden beide van buiten zijn en waren daarom opzoek naar een trouwlocatie met een mooie buitenruimte. Daarnaast was er een klik met de eigenaresse van de locatie, waardoor het eigenlijk gelijk goed voelde voor het stel. Ze kunnen beiden snel keuzes maken en waren het hier ook snel over eens. Bij De Kruimel konden ze trouwen op een zondag en met hun drukke schema’s kwam dit perfect uit. Het was de eerste en enige locatie die het stel bekeken heeft en ze hebben er geen seconde spijt van gehad. Een fantastische keuze! 

Wat een heerlijke bruiloft om te zien! Een andere bruiloft die je absoluut niet mag missen is de traditionele, hippie bruiloft van Nicholas en Annelie. Als jij gek bent op een vintage bruiloft moet je je zeker laten inspireren door deze vintage styled shoot.

Voor de laatste trouwtrends en meer inspiratie volg je ons op Pinterest, Instagram en  Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pure Films Videografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!