De meest grappige en originele dans die je ooit gezien zult hebben!

Wat begon als een eenvoudige toespraak van de bruidegom, werd al snel een gracieuze choreografie dat werd uitgevoerd door de bruidegom en zijn vrienden. Deze dans is speciaal gericht op de bruid en is mede mogelijk gemaakt door de videocamera´s van Boffo Vídeo.

De video is gepost op Youtube in de persoonlijke kanaal van de bruid en het is een ode aan alles wat een vrouw wilt horen van haar geliefde. Het is een tederend, grappig en leuk bericht dat de bruidegom overbrengt en mooi om te zien is dat de mannen hier veel tijd in hebben gestoken. Het gelach van de aanwezigen en de opgewonden bruid is het resultaat van deze fantasische choreografie.

De choreografie bestaat uit een mix van liedjes dat perfect aansluit op hun danspassen en is speciaal voor de bruid samengesteld waarmee de bruidegom zijn liefde en humor aan haar toont. Lijkt het jou geweldig om ook ooit zoiets mee te mogen maken en wil je graag je omgeving inspireren? Mis dan deze video niet en deel het op je eigen Facebook. Wil je graag een verrassende openingsdans samen met je partner op jullie bruiloft? Bekijk dan de tips en dansscholen die Zankyou jou aanbiedt om dit mogelijk te kunnen maken.

Auteur: Dana Linders
Vídeo: Karley Hall Youtube – Boffo Videos. Voorpagina foto:  Shutterstock – Groomsmen
Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie