De openingsdans van Kyle en Nicole: met een mooie verrassing!

Het komt steeds vaker voor dat bruidsparen hun openingsdans een creatieve touch willen geven en dat zij gebruik maken van een populaire choreografie. Het is dan ook geen wonder dat we telkens opnieuw zoveel plezier zien bij de bruidsparen die kiezen voor originele openingsdansen. Ook nu hebben wij weer een bijzondere eerste dans voor jullie klaarstaan!

Kyle en Nicole wilden geen uitzondering zijn en hebben daarom besloten om hun liefdevolle geluk te weerspiegelen in hun eerste dans. Zij hebben maanden gerepeteerd voor de choreografie die te zien is in de video. Het zijn absoluut de beste 3:29 minuten op de dansvloer en ontdek de verrassing die langs komt op de 2:00 minuut!

De dans werd opgenomen door JKS Productions. De gasten waren zeer onder de indruk van de dans en hebben ontzettend genoten, wat wel te horen is aan het applaus. Het bruidspaar speelt met verschillende perspectieven in hun spannende choreografie.

En, ongeacht of je nu een professionele danser bent of niet, het is voor iedereen mogelijk om je partner of je gasten te verrassen met een unieke openingsdans. ´Het eerste avontuur wat jij met je gloednieuwe man aangaat en een begin van de vele mooie momenten die jullie de rest van jullie leven samen zullen delen´.

Vídeo: JKS Productions YoutubeFoto portada:  Novios bailando – SunKids Shutterstock

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie