X

De spectaculaire huwelijksvideo opgenomen door een hond!

Addie en Mashall Burnette trouwden in Tennessee op een volledig besneeuwde top van de Roan Mountain, waar zij 10 jaar geleden ook hun eerste date hadden. De mooie bruiloft werd gefilmd door GoPro gebonden aan de achterkant van een Ryder, een Siberische Husky dat eigendom is van het echtpaar en dat al vanaf het begin van hun relatie in hun midden is.

Veel paren kiezen voor een bijzondere professionele videograaf, maar dit stel heeft zelfs gekozen voor een ingenieuze methode door de speciale dag door hun hond vast te leggen. De video legt elk moment van de voorbereiding van Addy, de ceremonie, de komst van familie en vrienden en de receptie vast vanuit het perspectief van de hond.

Marshall beschreef in zijn Youtube kanaal de video als ´fantastisch en magie´ en was erg verrast over alle beelden die Ryder gemaakt heeft. Marshall heeft fantastisch werk geleverd bij het bewerken van het materiaal. Ook het echtpaar zelf was flink verrast door de fantastische beelden die Ryder heeft opgeleverd, per ongeluk zijn het een van de meest creatieve manieren om een deel van uw huwelijk op te nemen.

Mis deze geweldige video niet, die meer dan vijf miljoen hits heeft opgeleverd, omdat het werd gepubliceerd in het begin van november. Heb je toch liever een professionele videograaf op je bruiloft? Bekijk dan snel onze selectie van de 4 beste videografen uit Nederland.

Auteur: Myrthe van leeuwen
 Voorpagina foto: Shutterstock – Couple wedding husky. Vídeo: Jukin Media

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie