Deze dansvideo is één en al vrijheid blijheid met een zeer romantische einde!

Amanda Phillips en Joshua Dela Cruz zijn inmiddels vijf jaar samen en twee professionele dansers. In deze dansvideo laten zij een verhaal zien van twee mensen die elkaar ontmoeten en waarin een mooie relatie opbloeit tussen twee geliefdes.

In 2015 heeft Joshua Amanda overgehaald om mee te spelen in deze dansvideo als professioneel dansers dat gechoreografeerd werd door Donald Jones Jr samen met de hulp van videograaf Angelo Soriano. De video is zonder twijfel één van de TOP huwelijksaanzoeken van het jaar.

Het voorstel was gepland met de hulp van familie en vrienden, ook de fans op het plein waren erg verrast door de originaliteit van het voorstel, en een man die de bellen maakte op het plein heeft ongetwijfeld bijgedragen aan een zeer romantische voorstel. Amanda was zich niet bewust van wat dan ook, ze was totaal in shock, en dat heeft het tot een schitterend einde gebracht.

Geniet van de volledige video met de spannende en romantische choreografie en mis vooral het voorstel vanaf minuut 2:30 niet, want dan wordt het écht interessant!

Benieuwd naar meer originele huwelijksaanzoeken? Bekijk dan de video over een huwelijksaanzoek dat werd gedaan door middel van Post-its en lees en zie de foto’s voor meer originele huwelijksaanzoeken.

Dansers en koppel: Amanda Phillips and Joshua Dela Cruz @amandaplease4567 @j_deecee | Choreografie: Donald Jones Jr. @doniejunior | Videograaf: Angelo Soriano @gelosaurus
Voorpagina foto: Baile pareja – Shutterstock  Vídeo: Angelo Soriano Youtube

Laat een bericht achter

Video Zie de meest spectaculaire choreografie van dit bruidspaar als openingsdans!
Zie de meest spectaculaire choreografie van dit bruidspaar als openingsdans!
Deze eerste dans als pasgetrouwd stel maakt het dat jij dit ook wilt op je eigen trouwdag: te leuk..
Video De spectaculaire huwelijksvideo opgenomen door een hond!
De spectaculaire huwelijksvideo opgenomen door een hond!
Een Siberische husky filmt de bruiloft van zijn baasjes op dezelfde plek waar hun eerste date 10 jaar geleden heeft plaatsgevonden.
Video De openingsdans van Kyle en Nicole: met een mooie verrassing!
De openingsdans van Kyle en Nicole: met een mooie verrassing!
Mis het tweede deel van de dans niet, ontdek de speciale ere-gast die meedoet...

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie