De speech van deze vader op zijn dochter´s bruiloft is het meest ontroerende en liefdevolle gebaar dat wij ooit hebben gezien!

Na tientallen toespraken gezien te hebben, is dit veruit de meest emotionele, hartbrekende en persoonlijke toespraak die wij ooit gezien hebben. Een vader die zich zo durft te presenteren, zingend voor zijn dochter´s bruiloft met het meest gepaste en liefdevolle nummer ´I loved her first´ door Heartland, geeft de echte liefde weer voor zijn kind.

Het is mooi om te zeggen dat wij vrouwen altijd ´daddies little girls´ zullen zijn en zij behoren in ons hart, net zoals wij bij hen. Wij denken niet dat iemand anders een zo belangrijke plek kan innemen als onze vaders, maar wij zullen zulk grote liefde delen met onze toekomstige mannen en daarom is de zegen van een vader één van de belangrijkste zaken wanneer je gaat trouwen. Deze video geeft een vader-dochter band prachtig weer en hij geeft zijn zegen op een mooie manier mee.

De bruid, Nicole Cortez, heeft verteld dat bij de receptie van haar bruiloft haar vader haar enorm verrasst heeft met het zingen van dit nummer. Nicole is een tolk in gebarentaal, dus wat haar vader voor haar presenteert, is nog specialer. Het heeft haar vader een heel jaar gekost om dit nummer te leren in gebarentaal. Traditioneel gezien, geeft een vader een speech op een receptie met beschamende verhalen over haar jeugd en met hilarische foto´s. Maar in dit geval, verrast haar vader haar op een manier die veel origineler en persoonlijker is.

Zie de mooie emoties en het echte geluk bij Nicole en haar man. Wat wij jullie willen meegeven: bedenk echt iets speciaals voor een geliefde die trouwen gaat. Dit kan misschien veel tijd kosten, maar als je zoveel om iemand geeft, is dat het altijd waard! 

Auteur: Dana Linders
Credits video: Nicole Cortez

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie