Een hopeloos romantisch huwelijksaanzoek

Het huwelijk is iets wat bijna elke vrouw vol verwachting tegemoed ziet. We hebben allemaal wel eens gefantaseerd over de organisatie van het feest en het ja-woord geven in een mooie witte jurk. We weten waar we het willen vieren, hoe het er uit moet zien, sommigen hebben zelfs al een bruidsjurk op het oog voordat ze een toekomstige man hebben… Maar, heb je wel eens nagedacht over het aanzoek? Normaal gesproken is het aanzoek een mannending en hoewel we vaak denken dat mannen niet erg veel waarde hechten aan dit moment kunnen we ons daar over vergissen. Als je me niet geloofd, laat je dan verbazen door het volgende verhaal.

Het aanzoek waar ik je nu over ga vertellen is verassend en heel erg romantisch. De man in deze video heeft het voor elkaar gekregen om de perfecte sfeer te creëren, alsof het zich afspeeld in een film, en zonder twijfel zijn vriendin enorm te verassen. Hij besloot alle muren van hun eerste huis te verven waarbij hij ze vulde met liefdevolle teksten en haar hiermee ten huwelijk vroeg. Met een groot bos bloemen wachte hij in spanning op haar thuiskomst en huurde daarnaast ook een fotograaf in om het moment supreme vast te leggen. Wie zou er niet zo’n spectaculair aanzoek willen?

Zonder twijfel heeft dit aanzoek enorm veel tijd en moeite gekost en verdient hij een volmondige “ja”. Dus voor de vrouwen die niet durven te dromen van een romantisch aanzoek; er is nog hoop!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie