X

Een onvergetelijk huwelijksaanzoek met post-its!

Het Amerikaanse bedrijf 3M en Post-it hebben gebruik gemaakt van een echt huwelijksaanzoek voor een reclame campagne voor post-its. Ook al is het voor een reclame, het is ontzettend romantisch om te zien en wie wilt er nu niet op zo´n originele manier ten huwelijk gevraagd worden?

De video begint met een Koreaans stel dat een restaurant binnen wandelt en al gauw wordt bekend dat er een grote verrassing gaat plaatsvinden voor de Koreaanse vrouw wanneer haar vriend een telefoontje binnen krijgt. Hij vraagt haar te kijken naar het glazen gebouwen tegenover haar waar 250 personen de miljoenen post-its plaatsen op de ramen waarop een hart zichtbaar wordt gemaakt met de tekst: ´Soojung, wil je met mij trouwen?´.

Tranen lopen over de wangen bij Soojung, dit is echt de meest originele manier om iemand ten huwelijk te vragen.

De video eindigt met dat haar vriend weer binnen komt wandelen en een handgeschreven post-it waarop staat ´OK?´ op het raam plakt. Hij overhandigt haar een prachtig boeket en de 250 personen die toekijken vanaf het andere gebouw klappen en juichen achter de post-its: wat een mooi plaatje!

Bekijk dus gauw de video en laat je verrassen door de emotionele, liefdevolle beelden. Hoe zou jij ten huwelijk gevraagd willen worden?

Auteur: Dana Linders
Foto/vídeo: Post-It Youtube
Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie