Een verlamde man danst zijn eerste dans met zijn vrouw na twee jaar huwelijk!

Soms is er in het leven een moment dat je het echte geluk proeft in het midden van de chaos van alledag. Dit is ook wat Joel en Lauren Jackson hebben ervaren. Deze twee tortelduifjes die al velen jaren ontzettend veel van elkaar houden, hebben dit nooit opgegeven. Joel heeft namelijk een vreselijk auto ongeluk gehad waarna hij verlamd is geraakt. Na twee jaar huwelijk is, waarvan zij dachten dat het onmogelijk zou zijn, is het gebeurd: zijn eerste dans. 

“Mijn God, je bent zo groot”, is wat Lauren Jackson maar bleef herhalen toen ze met haar man Joel had gedanst. Deze scène heeft een mooie wending in hun leven gegeven, aangezien Joel nooit had gedacht te kunnen dansen na zijn auto ongeluk.

Joel was ernstig gewond en ging destijds echt door een hel. Lauren, dat een oude vriend van Joel was, bezocht haar oude klasgenoot in het ziekenhuis. Dit was in 2009. Vier jaar later hebben de twee geliefden elkaar het “ja-woord” gegeven. Die dag, zat Lauren op de schoot van haar man in zijn rolstoel tijdens hun eerste dans.

Twee jaar later, dankzij de vooruitgang van de therapie die Joel heeft, kon hij zijn vrouw de verrassing geven. Terwijl de jonge vrouw werd afgeleid door een sms-bericht dat zij ergens heen moest komen, werd Joel in een harnas gezet, geholpen door een medisch team. Toen Lauren terugkeerde, vond ze de man van haar leven staand op twee voeten. De muziek van hun huwelijk “Ik zal” van Edwin McCain galmde door de ruimte.

“Het was een van die momenten dat je even naar adem moet happen”, zei de jonge vrouw op haar blog. “Wanneer ik werd uitgenodigd voor een bruiloft, heb ik het altijd moeilijk gevonden wat ik tegen het bruidspaar moest zeggen na hun eerste dans. Ik zag hen lachen, fluisteren en echt genieten. Vandaag heb ik ook echt geleefd tijdens onze eerste dans.”

Het zijn de emoties die de jonge vrouw wilde delen met de internetgebruikers door het plaatsen van de video van hun eerste dans op Youtube.

Wacht niet langer, bekijk de mooie video en de foto´s van Lauren en Joel!

Net zoals wij, zul jij geraakt worden door het verhaal van Joel en Lauren. Aarzel ook niet om hun website te bezoeken en help hen door het kopen van hun ansichtkaarten die zij samen componeren.

Photo via Facebook y Laura Spratt/ Vidéo via Youtube

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie