Emotioneel en heel lief: Dochters passen de trouwjurk van hun moeder voor het eerst!

Ongetwijfeld heb je vroeger wel eens je moeder’s kleding gepast toen je klein was. Als klein kindje keek je op naar je moeder en wilde dragen wat zij droeg. Misschien heb je ook wel vol bewondering naar de trouwfoto’s van je ouders gekeken en met hebberige oogjes naar de mooie jurk van je moeder gestaard. Wat wilde jij graag die jurk ook aanhebben toen! Als je er nu op terugkijkt vind je de stijl van toen maar apart. De schoudervullingen en brede hoepeljurken is misschien nu niet iets wat je zou kiezen maar hij stond je moeder prachtig toen! Dus hoe zou de jurk jou staan?

Buzzfeed heeft een super leuk filmpje gemaakt waarin drie vrouwen de trouwjurk van hun moeder passen. Vervolgens krijgen de moeders hun dochters te zien. Dit zorgt voor komische en aandoenlijke momenten tussen moeder en dochter.

Mocht jij na het kijken van dit filmpje ook de trouwjurk van je moeder willen dragen op jouw grote dag, dan zeggen wij doen! Het heeft iets heel bijzonders om een trouwjurk van generatie op generatie over te zien gaan en het zorgt ongetwijfeld voor een mooie blijvende herinnering voor zowel moeder als dochter.

Mocht je toch een nieuwe bruidsjurk willen dan hebben wij hier de trends voor 2017 voor je!

Video credits: BuzzFeedVideo
Photo credits: Simone Bruidsfotografie

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie